به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، ملیحه لباف به مناسبت هفته امور تربیتی در رابطه با نقش پدران مقتدر و مهربان در تربیت دختران عنوان کرد: با توجه به وظیفه پدران در امر تربیت، نیاز است پدران اصول و قواعد دقیق تربیت را بدانند و بر اساس اصول و قواعد صحیح تربیت عمل کنند.
وی با اشاره به اینکه هدایت حضرت موسی نسبت به فرعون یک نمونه عملی از هدایت است، گفت: این آیه لحن بسیار نرم و لطیفی دارد. خداوند رحمان در آیه ۱۰ و ۱۱ سوه شعراء میفرماید: «وَإِذْ نَادَی رَبُّکَ مُوسَی أَنِ ائْتِ الْقَوْمَ الظَّالِمِینَ. قَوْمَ فِرْعَوْنَ أَلَا یَتَّقُونَ»؛ در واقع همراه اقتدار، لحن بسیار نرم و لطیف قرآن برای مومنین الگو است.
استاد جامعه الزهرا سلاماللهعلیها اظهار کرد: تحقیقات علمی بسیاری نشان داده است که دختران نسبت به پسران نیاز به عاطفه بیشتری از سوی پدر دارند و اگر پدر این نیاز عاطفی دخترش را تامین نکند، او مانند انسان گرسنهای میگردد و حتی به غذای مسموم هم راضی میشود و تناول میکند.
مشاور جامعه الزهرا (س) اضافه کرد: پدران میتوانند با نوازشهای پدرانه و وقت برای فرزندان خود از آسیبهای روانی دختران پیشگیری کنند.
وی یادآور شد: از راهکارهای مقتدرانه نقش پدران در تربیت اسلامی دختران میتوان به ارزش قائل شدن برای شرکت در جلسات انجمن اولیا و مربیان مدرسه، دوستی و رفاقت با فرزند، دوری از حساسیت بیمورد و افراطی، باتوجه به سخن حضرت امیرالمومنین علیهالسلام که فرمود افراط در ملامت شعلههای لجاجت را برافروخته میکند، اشاره کرد.
انتهای پیام
نظر شما