به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین علی فاطمی پور در همایش «دختران آینده ساز در سایه مهر پدرانه» که امروز پنجشنبه ۸ آذر ۱۴۰۳ در سالن همایش های پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم (ع) قم برگزار شد، در رابطه با شیوه ها و راهکارهای تربیتی و کاربردی پدران در مواجه با فرزندان دختر، عنوان کرد: در جامعه گاهی پدران مسأله تربیت را به مادر حواله میکنند و فرصتی را برای تربیت فرزندان نمی گذارند در حالی که بر اساس منابع دینی جایگاه تربیتی پدر محوری تر است.
بیشتر بخوانید:
برگزاری همایش «دختران آیندهساز در سایه مهر پدرانه» / صلح میرزایی: حمایتهای پدری از دختر را سلب آزادی معنا نکنیم
وی با اشاره به لزوم توجه به تعاملی سرشار از ظرافت پدر با دختر، گفت: زن و دختر جنس لطیفی دارند به همین خاطر تعامل پدر هم باید با ظرافت و ظرفیت باشد. توقع زیاد از فرزندان، تحمل نداشتن و شتاب باعث می شود که ظرافت ها در تعامل از بین برود.
کارشناس تربیتی با بیان اینکه فرصت نداشتن پدرها از جمله مشکلات ارتباط پدر دختری است، اظهار کرد: امروزه گاهی پدران به قدری درگیر مشکلات روزمره و اقتصادی می شوند فرصت تعامل با خانواده را ندارند.
وی اضافه کرد: یکی دیگر از مشکلات در تعامل این است که از زاویه نگاه خودمان فرزندانمان را می بینیم. این مشکل در ارتباط با همسر نیز وجود دارد حساسیت بالاتر در تعامل، نیاز به گفتوگو و انس بیشتر از نکاتی است که در تعامل در دختران باید توجه شود. جملاتی که نشان میدهد توجه کمتری به صحبت ها داریم باعث ایجاد مشکل میشود.
حجت الاسلام و المسلمین فاطمی پور با تاکید بر اینکه اگر آسیبی در تربیت وجود دارد ناشی از یک نیاز تامین نشده است، ادامه داد: نیاز به انس، حمایت، دیده شدن، تعریف و تمجید از نیازهای اساسی انسان ها است و اگر تأمین نشود باعث آسیب می شود. برای تامین نیاز به انس باید فعالیت های دختر پدری وجود داشته باشد که صرف ارتباط با دختر باشد و دیگران نباشند.
کارشناس تربیتی تاکید کرد: فرزندان باید حمایت والدین را حس کنند. اگر دختران احساس کنند پدرشان حامی نیست با مشکل مواجه می شوند. اجازه و فرصت تجربه را به فرزندان بدهیم حتی اگر اشتباه کنند، اما مراقب باشیم.
انتهای پیام