جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
مساجد مهمترین پایگاه‌های دینی و فرهنگی هستند

حوزه / نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان گفت: مساجد مهمترین پایگاه‌های دینی و فرهنگی هستند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین سیداحمد رضا شاهرخی، نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان، عصر پنج‌شنبه در نشست آموزشی بدو خدمت افتخاری اعضای هیئت امنای جدید مساجد حضرت امام حسن مجتبی(ع)، حضرت امام رضا(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان خرم آباد که در دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد، با قدردانی از اعضای هیات امنای این مساجد به خاطر پذیرش مسئولیت خطیر خدمت در بیوت الله به استناد آیه ۱۸ سوره توبه، اظهار داشت: مسجد پایگاه مهم عبادی و اجتماعی مسلمانان است و به استناد روایاتی که در تفسیر این آیه معصومین(ع) صادر شده، عمران و آبادانی مسجد شامل آباد کردن ظاهر مسجد، ساخت اصولی مسجد بر اساس مهندسی تعریف شده و هم شامل آبادانی کردن باطنی و معنوی مسجد یعنی حضور فعال مومنین در مسجد با هدف عبادت، تعلیم و تربیت و فعالیت‌های فرهنگی اثرگذار در جذب نوجوانان و جوانان به مسجد می‌شود.

وی با بیان اینکه مساجد مهمترین پایگاه‌های دینی و فرهنگی محسوب می‌شوند، بر همکاری اعضای هیات امنا با دیگر ارکان و کارگزاران مساجد با محوریت و مدیریت امام جماعت تاکید و از کارگزاران مساجد خواست از هر گونه اختلاف بپرهیزند.

گفتنی است، در پایان این نشست حکم اعضای هیات امنای جدید مساجد توسط نماینده ولی‌فقیه در استان لرستان و با حضور اعضای شورای مشورتی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان لرستان قرائت و تقدیم شد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha