سه‌شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۴
خلق اثر هنرمندان‌ بانوی قمی در رویداد رسانه‌ای آیه‌ نگار

رویداد رسانه‌ای آیه نگار در راستای طرح زندگی با آیه‌ها با محوریت سه آیه کاربردی در ماه مبارک رمضان با حضور بانوان هنرمند استان قم عرصه‌های مختلف برگزار شد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، رویداد رسانه‌ای "آیه‌ نگار" در ادامه طرح زندگی با آیه‌ها، امروز با محوریت سه آیه در ماه مبارک رمضان و با حضور بانوان هنرمند استان قم در سالن شهید زین‌الدین اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد.

این رویداد در دو رده سنی بزرگسال و دانش‌آموز در رشته‌های مختلف خوشنویسی، نقاشی، طراحی و گرافیک، پادکست صوتی و تصویری، کلیپ، عکس‌نوشته، موشن گرافیک، هوش مصنوعی و داستان نویسی برگزار شد.

طرح "آیه نگار" که برای نخستین‌بار و به همت امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی اجرا و ۴۰ اثر برتر در این عرصه تولید شد که با توجه به استقبال فراوان، این طرح در فواصل مختلف مجددا اجرا خواهد شد.

آثار تولید شده در این رویداد تولید شده، داوری می‌شود و نتایج آن اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است که هدف از برگزاری این رویداد تلفیق آیات قرآن کریم با هنر و انتشار مفاهیم و معارف قرآن با ابزار هنر و رسانه است.

حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی شعبان زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم در حاشیه برگزاری این رویداد با اشاره به تلفیق قرآن با هنر عنوان کرد: شاهکار وحی الهی در قرآن کریم جمع شده و لازم است تا هنرمندان از آیه به آیه این شاهکار عظیم در عرصه‌های مختلف، اثر هنری خلق کنند.

وی بیان کرد: تکثیر و عمومی سازی آیه‌های محوری قرآن کریم در زندگی مردم جلوه‌های زیبای بصری را می‌طلبد که هنرمندان با خلاقیت و دستان توانای خود قطعاً می‌توانند بهترین و زیباترین آثار را برای زیباترین کتاب هستی رقم بزنند.

خلق اثر هنرمندان‌ بانوی قمی در رویداد رسانه‌ای آیه‌ نگار

خلق اثر هنرمندان‌ بانوی قمی در رویداد رسانه‌ای آیه‌ نگار

خلق اثر هنرمندان‌ بانوی قمی در رویداد رسانه‌ای آیه‌ نگار

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha