دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024
حجت الاسلام یونسی

دستيار ويژه رئیس جمهور در امور اقليت هاي قومي ديني و مذهبي گفت:فکر تقريبي در ميان اکثر علماي اسلام فکر غالب است، فعاليت هاي تقريبي خوبی در حوزه ودانشگاه انجام شده است.

 

به گزارش خبرگزاری حوزه،حجت الاسلام و المسلمین علی یونسی امروز (28بهمن)درنشست «اقوام و مذاهب، تهدید ها و فرصت ها»، که در دانشگاه اديان و مذاهب برگزارشد در سخنانی با اشاره به تنوع اقوام و قومیت ها در کشور اظهارداشت: خيلي از کشورها استراتژي مديريتي خود را بر اساس تنوع قومیت هاگذاشته‌اند؛ بايد از اين تنوع بهترين استفاده سياسي و فرهنگي را داشته باشيم.

وی در خصوص افزايش جمعيت اهل تسنن، زبان هاي قومي و آموزش آنها و سياست دولت در اين مسائل گفت:نرخ رشد جمعيت در اکثر مناطق کشور برابر است و بيشتر به دليل توسعه يافتگي يا عقب ماندگي در توسعه است و ارتباطي با مذهب ندارد و ما اين اقوال را که جمعيت يک مذهب به طور تهديدآميز و دستوري در حال رشد است قبول نداريم.

حجت الاسلام و المسلمین یونسی اظهار داشت:سياست هاي کلان کنترل جمعيت در حوزه اختيارات رهبر معظم انقلاب است و دولت هم به طور عاقلانه موضوع جمعيت را مديريت مي کند.

وی با بیان این که کسي به خاطر نوع مذهبش تهديد به شمار نمي رودافزود:فکر تقريبي در ميان اکثر علماي اسلام فکر غالب است و وجود دانشگاه هايي مثل اديان، نشان دهنده پيشرفت فعاليت هاي تقريبي است.

دستيار ويژه رئیس جمهور در امور اقليت هاي قومي ديني و مذهبي با بیان این که رفتار با غير مسلمان بايد حکيمانه و انساني باشد؛ ولي اين به معناي پذيرش پلوراليسم ديني نيست گفت: ما مذاهب اسلامي را تهديد نمي دانيم. جذب، بهترين راه وحدت ملي است و جذب، تهديدها را از بين مي برد و هيچ اقليتي بالذات تهديد براي ما نيست.

وی ادامه داد:سياست دولت، ايجاد، توليد و يا تقويت يک جريان خاص فکري نيست؛ بلکه حفظ وحدت ملي در کشور است، اسلام، اهل بيت(ع) و ايراني بودن، سه مولفه اصلي وحدت ملت ماست و دولت در جهت تقويت اين امور تلاش خواهد کرد.

حجت الاسلام و المسلمین یونسی درپایان خاطرنشان کرد:حمايت، تقويت و اصلاح کار دانشگاهيان، حوزويان و صاحب‌نظران از اهداف ماست و ما نمي خواهيم در اين بخش کاري موازي انجام دهيم.

 

 

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha