سه‌شنبه ۱ تیر ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۱
با تسلط بر زبان، شیعه را به جهان معرفی کنیم

معاون جدید پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، آشنایی محققان و پژوهشگران با زبان‌های زنده دنیا را ضروری دانسته وگفت: بدون تسلط بر زبان، نمی‌توانیم آن گونه که باید معارف شیعی را به گوش جهانیان برسانیم.

به گزارش مرکز خبرحوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین مختاری ، امروز در مراسم تودیع ومعارفه برخی از مدیران پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،ابراز داشت: معنا ندارد یک پژوهشگر دینی با زبان زنده دنیا آشنا نباشد، ما با تسلط بر زبان و حضور در فضاهای آکادمیک و علمی جهان، می توانیم ایده خود را بهتر برای مردم دنیا مطرح کنیم.

* فرصت های مطالعاتی برای اعضای هیئت علمی ایجادشود

وی بااشاره به این که باید در مراکز تخصصی مانند این پژوهشگاه، برای اعضای هیئت علمی فرصت‌های مطالعاتی درنظر گرفته شود، خاطرنشان ساخت: تعمیق دانش و توسعه علمی اعضای هیات علمی، آشنایی با دستاوردهای فنی و علمی مدرن، بهره گیری از روش‌های جدید پژوهشی و تولید فکر و دانش از مهمترین مزایای فرصت‌های مطالعاتی به شمار می رود.

حجت‌الاسلام والمسلمین مختاری افزود: اسلام شناسان و محققان برجسته حوزوی باید با خارج از کشور ارتباطات بیشتری داشته باشند.

*برحوزه های خارج ازکشور نظارت شود

معاون جدید پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی همچنین یادآور شد: باید ارتباط حوزه علمیه قم با حوزه های شیعی در سراسر جهان برقرار باشد؛ زیرا اگر ما ارتباط مستمر و قوی نداشته باشیم، ممکن است برخی حوزه ها به اسم شیعه در کشورهای دیگر، چیزی غیر از حقایق مکتب اهل بیت (ع) را مطرح کنند.

حجت الاسلام والمسلمین مختاری درپایان هشدار داد: شنیده می‌شود برخی افراد که دارای انحرافات فکری می‌باشند در خارج از کشور اقدام به راه اندازی حوزه های علمیه کرده و هیچ ارتباطی با حوزه های علمیه  قم و نجف ندارند؛ بنابراین رسالت ما بسیار سنگین است. 

 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • شادی IR ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    سایت ویکی پدیا یکی از پربازدیدترین دایره المعارف های اینترنتی است که بسیاری از افراد در سراسر جهان برای پیدا کردن اطلاعات در مورد هر موضوعی ابتدا به آن مراجعه می کنند. این سایت از همکاری همه کاربران در تکمیل اطلاعات خود استقبال می کند. البته کاربرانی که بخواهند اطلاعات خود را در سایت ویکی پدیا درج کنند باید قواعد آن را رعایت کرده و منابع معتبری ارائه دهند. اما متاسفانه جای بسی تاسف هست که صفحات انگلیسی این سایت دارای اشتباهات زیادی در مورد موضوعات اسلامی است و هیچ تلاشی از سوی کاربران مسلمان و به خصوص شیعه برای ویرایش این اطلاعات دیده نمی شود. به عنوان مثال در ذیل مطلب Hadith of the pond of Khumm (غدیر خم) یکسری اطلاعات مغرضانه از منابع اهل سنت درج شده و نظر شیعیان اصلا در بحث نیامده است! به نظرم بر هر طلبه مسلط به زبان انگلیسی واجب است که در این صفحات روشنگری کند و نظرات و استدلالات قاطع شیعیان را به آنا اضافه کند. چراکه امروزه فضای مجازی در تامین اطلاعات افراد در سراسر دنیا نقش اول را بازی می کند و برای تبلیغ مردم دنیا به مذهب خود قطعا باید از فضای مجازی شروع کنیم.