به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام فلاحزاده در این مراسم گفت: در طول تاریخ حوزههای علمیه، علمای تلاشهای مستمر و دقیقی انجام دادهاند و امروز شادابترین و شلوغترین درسها، مباحث فقهی است و برای رساندن احکام به مردم و تعیین وظیفه شرعی آنان باید تلاش زیادی صورت بگیرد.
مسئول برگزاری این دوره افزود: با پیشرفت تکنولوژی، شیوههای مختلف تبلیغی پدید آمده و مدلهای جدیدی در قالبهای وسایل تبلیغی نوین به بازار آمده و ما اگر در این بخش کار شایستهای انجام ندهیم عقب خواهیم ماند.
این استاد احکام، برگزاری دوره تربیت استاد احکام را نیاز شدید و از شیوههای نو انتقال این بخش از معارف دانست و تصریح کرد: در گام اول، طرح مؤسسه ترویج احکام به مدیر حوزه ارائه شده که گاماول آن به عنوان کلاس تربیت استاد احکام پذیرفته شد.
مسئول برگزاری این دوره گفت: 130 نفر در این آزمون شرکت نموده و از میان آنان 45 نفر در مصاحبه نهایی پذیرفته شدند.
حجتالاسلام فلاحزاده مباحث آموزشی این دوره را روش مطالعه و بهرهگیری از رسالههای عملیه و استفتائات و تفاوت فتواس مراجع، آموزش فقه غیراستدلالی با موضوعات مناسب، نکات فقهی، کتابشناسی و اصطلاح شناسی فقهی و روش تدریس و بیان احکام بیان کرد و خاطرنشان نمود: در این دوره کارگاه علمی احکام آموزش داده خواهد شد که دانش پژوهان از نزدیک با یک سری از موضوعات احکام آشنا خواهند شد و در پایان دوره باید پایاننامهای ارائه دهند.
وی در پایان افزود: کسانی که این دوره را با موفقیت سپری کنند به تدریس و بیان احکام در مدارس و یا مراکز دیگر از جمله صدا و سیما خواهند پرداخت.
انتهای پیام
نظر شما