به گزارش مرکز خبر حوزه، رییس دانشگاه اسلامی «شریف هدایتالله» جاکارتا افزود: این دانشگاه در رشته های شریعت، فقه، حقوق و مباحث اسلامی غنی می باشد ولی این مرکز در برخی رشتهها از جمله فلسفه و عرفان استاد نداشته و نیازمند همکاری با مراکز دانشگاهی ایران هستیم.
وی تاکید کرد: در صورتی که کشورهای اسلامی از جمله جمهوری اسلامی ایران در رفع این نیازها و کاستیهای علمی پژوهشی مراکز دانشگاهی اندونزی همکاری و کمک ننمایند کشورهای غربی جای آنان را پر خواهند کرد.
دکتر هدایت ضمن تشریح ظرفیتهای علمی و آموزشی دانشگاه شریف هدایتالله، این دانشگاه را از جهت قدمت و حجم دانشجو و تعداد دانشکدهها و رشتههای تحصیلی یکی از بزرگترین و مهمترین دانشگاههای اندونزی و منطقه برشمرد.
وی اظهار داشت: به دلیل اهمیت جایگاه ایران به عنوان دروازه اصلی تاریخ و تمدن اسلامی همواره به دانشجویان و اساتید دانشگاه توصیه کردهام که به مطالعات خاورمیانه بویژه ایران توجه جدی نمایند.
رییس دانشگاه شریف هدایتالله، یکی از کاستیهای موجود در مراکز دانشگاهی اندونزی را فقدان حضور محققین و پژوهشگران مسلط به مطالعات فرهنگ و تمدن ایرانی در این مراکز خواند و تصریح کرد: عمده اطلاعات و منابع مربوط به ایران در مراکز دانشگاهی و علمی اندونزی و مالزی برگرفته از غرب و نویسندگان غربی بوده و این منابع به دلیل وجود برخی ملاحظات و قضاوتهای غیرواقع چندان قابل اعتماد نمیباشند.
وی اعزام تعدادی از اساتید و پژوهشگران اندونزیایی به ایران جهت گذراندن دورههای آموزشی و تخصصی مطالعات ایران بویژه ایران معاصر را بسیار ضروری دانست.
دکتر هدایت با اشاره به سابقه سی ساله همکاری دانشگاه شریف هدایتالله با ایران، استقبال پرشور اساتید و دانشجویان این دانشگاه از مقامات بلند پایه کشورمان و همچنین حمایت مسئولین دانشگاه از آموزش زبان فارسی در این دانشگاه، بر همکاریهای علمی بین دوکشور بزرگ اسلامی ایران و اندونزی به عنوان بستر اصلی و ماندگار روابط فرهنگی دو کشور تاکید کرد.
خاطرنشان میشود: دانشگاه اسلامی و دولتی شریف هدایتالله جاکارتا که در سال 1957 با بیش از 15هزار دانشجو تاسیس شده، یکی از دانشگاههای بزرگ و قدیمی به شمار میرود.
انتهای پیام
نظر شما