به گزارش مرکز خبر حوزه، معاون فرهنگی تربیتی جامعهالمصطفی در این نشست تاکید کرد: میخواهیم خارج از فضای رسمی و تشریفاتی عملاً به بحث تربیت و نیازهایی که در این زمینه هست بپردازیم.
وی افزود: به منظور استفاده از نظر همه اساتید، جلسات مقدماتی در مدارس برگزار شده است تا مسایل تربیتی را در طول سال مورد بررسی قرار دهند.
حجتالاسلام زارعان خاطرنشان کرد: برای لحاظ کردن تربیت به عنوان روح جاری در تمام ابعاد جامعهالمصطفی، نیازمند برنامهریزی هستیم.
وی از اساتید به عنوان پیشگام و موثرترین عنصر در مسئله تربیت یاد کرد و ابراز داشت: به واسطه سالها فعالیت مرکز جهانی علوم اسلامی، نظامنامه تربیتی تدوین شده است منتها باید از حالت تئوریک به عملیاتی و کاربردی تبدیل شود.
معاون فرهنگی تربیتی جامعهالمصطفی تصریح کرد: تا زمانی که تربیت به عنوان شعار مطرح شود، به نتیجه نخواهیم رسید و اولین نیاز ما در ساختار و بدنه جامعهالمصطفی، توجه اساسی و عملیاتی به مسئله تعلیم و تربیت است.
وی افزود: باید آییننامههایی که وضع و سیاستهایی که اتخاذ میشود، گویای اهتمام جامعهالمصطفی به مسئله تربیت باشد.
حجتالاسلام زارعان توجه همهجانبه به مسئله تربیت را مورد توجه قرار داد و گفت: این مسئله مربوط به یک فرد، گروه یا معاونت نیست و همه بخشها باید همگام و متحد در این زمینه گام بردارند.
انتهای پیام