به گزارش مرکز خبر حوزه حجتالاسلام والمسلمین راشدیزدی در جمع شرکتکنندگان در این طرح که با موضوع اقتصاد در خانواده از منظر قرآن کریم برگزار شد اظهار داشت: حیات یک جامعه به سلامت اقتصاد است زیرا بحران در اقتصاد همه چیز را تحت تاثیر قرار میدهد و زندگی را نابسامان و مختل میکند.
وی افزود: پایههای ارشادی و تبلیغی اسلام بر سه اصل ترویج فرهنگ علم و اندیشه، ترویج فرهنگ اقتصاد سالم و ترویج فرهنگ عدالت اجتماعی استوار است .
سخنران این مراسم ادامه داد: خمس، زکات، صدقه، قرضالحسنه و اشتغال و سایر مسائل مالی مطرح شده در اسلام نشانگر اهمیت دادن اسلام به اقتصاد به عنوان یکی از ارکان اصلی دین است.
این استاد حوزه گفت: در مصرف کردن، هزینههای روزمره زندگی، کلام معصومین را باید الگوی خود قرار دهیم و در سال اصلاح الگوی مصرف به منابع مالی و طبیعی کشور توجه بیشتری داشته باشیم و از اسراف بپرهیزیم.
حجتالاسلام والمسلمین راشدیزدی با اشاره به شخصیت و ویژگیهای پیامبر اکرم بیان داشت: پیامبر اکرم بر سایر پیامبران سرآمد و سید و بزرگ آنها است و خاتم تمامی انبیای الهی است و تمامی مراحل کمال را طی کرده و حتی از جبرئیل فراتر رفته است.
وی تمامی موازین و قوانین دین اسلام را مطابق عقل و فطرت دانست و تصریح کرد: آنچه دین اسلام برای زن و مرد مشخص کرده به صلاح جامعه و زنان و مردان آن است و با فطرت آنها سازگاری کامل دارد.
سخنران این نشست افزود: اگر پیامبر اکرم، مبعوث نمیشد، بشر به این ترقی و پیشرفت و این سطح آگاهی نمیرسید و در همان جهالت و نادانی باقی میماند
حجتالاسلام والمسلمین راشد یزدی گفت: مشکلات امروز دنیا فقط به دلیل قطع شدن رابطه آدمی با وحی است و اگر تمامی اندیشمندان برای حل بحرانهای جهانی گرد هم آیند، چنانچه با وحی ارتباط نداشته باشند نمیتوانند به نتیجه صحیح و قطعی برسند.
انتهای پیام
نظر شما