مدیر مدرسه علمیه علوی در گفتوگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه با اشاره به فعالیتهای فرهنگی این مدرسه، اظهار داشت: این مدرسه رویکرد جدیدی نسبت به برنامههای آموزشی، پژوهشی فرهنگی و تبلیغی دارد.
حجتالاسلام اقبالی با بیان اینکه در برگزاری اردوهای ویژه طلاب، نباید صرفاً به مسایل آموزشی پرداخته شود، ابراز داشت: این اردوها باید با هدف تربیت مدیران فرهنگی برای آینده برگزار شود.
وی گفت: با تنوع بخشی به مباحث آموزشی در این اردوها، مباحث فرهنگی، برنامههای مشاورهای و خانواده، مسابقات ورزشی را مورد توجه قرار دادهایم.
مدیر مدرسه علمیه علوی افزود: آموزش روشهای کلاسداری و تبلیغ توسط کارشناسان، حفظ، قرائت، روخوانی و تفسیر قرآن از دیگر برنامههای طلاب در اردوها بوده است.
وی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی فراگیر طلاب اظهار داشت: با برگزاری جلسات احکام و سایر مسایل اجتماعی در سطح شهرها از سوی طلاب، مبانی دینی برای مردم تبیین شد.
مدیر مدرسه علمیه علوی در خصوص رویکرد جدید مسئولین این مدرسه در برگزاریی اردوهای علمی و تحقیقاتی ابراز داشت: باید در کنار برنامههای آموزشی نسبت به مسایل فرهنگی و تبلیغی فضای جدیدی در ساختار این اردوها ایجاد کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال راهاندازی گروه منسجمی در امر تبلیغ هستیم و طلاب با شرکت در دورههای آموزشی و مهارتی در زمینه کلاسداری و تبلیغ آموزشهای لازم را خواهند دید.
حجتالاسلام اقبالی گفت: برنامههای تبلیغی قم در رابطه با آموزش و پرورش را به طور جدی دنبال خواهیم کرد و در این خصوص هماهنگیهایی از سوی معاونت تبلیغ تاکنون صورت پذیرفته است.
مدیر مدرسه علمیه علوی به برنامههای فرهنگی این مدرسه اشاره کرد و ابراز داشت: فعالیتهای قرآنی فاخری در این مدرسه صورت گرفته که میتوان به تاسیس دارالقرآن، جلسات حفظ، قرائت و تفسیر قرآن در زمینه مفاهیم توسط قاریان بینالمللی اشاره کرد.
حجتالاسلام اقبالی افزود: راهاندازی پایه هفت حوزه ساماندهی امور پژوهشی در مدرسه و برگزاری کلاسهای آموزشی در زمینه پژوهش از دیگر فعالیتهای مدرسه علمیه علوی است.
وی در پایان با اشاره به فعال بودن معاونت پژوهشی در مدرسه علمیه علوی قم تصریح کرد: در طول فعالیت این معاونت و با همکاری و تلاش کارشناسان مجرب مدرسه، پژوهش را نهادینه کردیم و به حمدالله امروز این مدرسه به لحاظ پژوهشی در سطح کشور نمونه است.
انتهای پیام