بهگزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین زمانی معاون بینالملل حوزه در این دیدار با اشاره به پیشینه کهن حوزههای علمیه شیعی و تربیت علمای گرانقدر در طول تاریخ، ابراز داشت: هماکنون حوزه علمیه قم با وجود دهها هزار طلبه ایرانی و غیر ایرانی، بیش از 300 مرکز و موسسه پژوهشی و چندین انجمن علمی به فراگیری و نشر آموزههای اهلبیت(ع) اهتمام دارد.
وی به بهرهمندی حوزههای علمیه از قرآن و روایات اشاره و تصریح کرد: حوزه معتقد است که باید تمام برنامههای زندگی در عرصههای مختلف همچون تربیت، اقتصاد و سیاست را از آموزههای قرآنی و الهی اخذ کنیم.
* ابراز شگفتی از وجود انجمن علمی سیاسی در حوزه
یکی از سوالات پرفسور فاینگ نینگ در این دیدار، پیرامون وجود انجمنی علمی در رابطه با علوم سیاسی اسلامی بود که اطلاع یافتن وی از وجود چنین انجمنی در حوزه علمیه قم با ابراز شگفتی پرفسور ونگنینگ همراه شد.
حجتالاسلام والمسلمین زمانی درباره تفاوت دانش سیاسی اسلام با سایر علوم مشابه گفت: در علوم سیاسی و الهی، علاوه بر سیستم مدیریت جامعه برای تامین امنیت و اهداف مادی، زمینه را برای رشد فضایل اخلاقی انسانها و شکوفا شدن بعد انسانی نیز فراهم میآورد و بدان توجه میکند.
وی با بیان این که آموزههای سیاسی امام علی(ع) در نهجالبلاغه موجود است، اظهار داشت: این آموزهها به زبان انگلیسی ترجمه شده و انشالله در پایان سفر شما به قم تقدیمتان خواهد شد.
معاون بینالملل حوزههای علمیه گفت: به عنوان نمونه، عهدنامه مالک اشتر در نهجالبلاغه حاوی دستورات سیاسی امام علی(ع) به استاندار خود در مصر است که اخیراً در سازمان ملل نیز به ثبت رسید.