دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

حضور حوزه های علمیه در آموزش و پرورش علاوه بر آن که فرصتی برای حوزه است، فرصتی مناسبی برای آموزش و پرورش محسوب می شود تا از نظریات حوزه استفاده کند لذا این روابط هیچ گاه قطع نخواهد شد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم، صبح امروز در پنجمین همایش سالانه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، که در راستای تحقق منویات رهبری و به منظور بحث و بررسی پیرامون نظریه اسلامی علم و دین و دلالت های آن در برنامه درسی،  در محل سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار داشت: تا قبل از این همایش، کارهای صورت گرفته بر اساس نیازهایی بود که احساس می شد، اما امروز علاوه بر آن نیازها، یک رهنمود اساسی نیز که همان رهنمودهای رهبری باشد ما را به برگزاری این جلسه ترغیب کرد.

*نسبت به انجام تکالیف دقت کنیم

وی افزود: مجموعه فرمایشات مقام معظم رهبری برای هر کدام از ما تکالیف خاصی را تعریف می کند که لازم است نسبت به انجام آن دقت لازم را داشته باشیم.

دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه، خاطرنشان کرد: پنجمین همایش سالانه همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه را به دلیل توجه ویژه رهبر معظم انقلاب به آن از طرفی می توان اولین همایش دانست.

وی گفت: سال گذشته که همایش سالانه خود را با عنوان طرح بصیرت برگزار کردیم، فکر نمی کردیم تا این میزان استقبال را شاهد باشیم، چنان که بیش از 150هزار فرهنگی در آن شرکت کردند.

حجت الاسلام و المسلمین ذوعلم ادامه داد: حضور حوزه های علمیه در آموزش و پرورش علاوه بر آن که فرصتی برای حوزه است، فرصتی برای آموزش و پرورش است تا از نظریات حوزه های علمیه استفاده کند.

وی ادامه داد: در سال های گذشته تشکیل دو کارگروه را در دستور کار قرار دادیم که در طول آن توافق نامه ای میان حوزه های علمیه و آموزش و پرورش امضا شد.

دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه اضافه کرد: اولین رویکرد این توافق نامه بحث تعمیق همکاری های میان آموزش و پرورش و حوزه های علمیه است که توجه ویژه ای به آن شده است .

وی افزود: بحث دیگر این توافق نامه، بحث  استمرار آن است و به نظر می رسد با این بندهای توافق نامه هیچ گاه این روابط قطع نشود.

حجت الاسلام و المسلمین ذوعلم گفت: سومین بحث در این توافق نامه راهکارهای اجرایی شدن بندهای آن است که انشاالله شاهد تحقق نکات این توافق نامه باشیم.

* تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

وی با بیان این که سال گذشته پیشنهاداتی را خدمت اعضای ستاد دادیم که البته هنوز هم آن پیشنهادها به قوت خود باقی است، تصریح کرد: یکی از کارهایی که به جد پیگیر آن هستیم،  تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی به عنوان یک پژوهش و کار عمیق ا ز خواستگاه ناب دینی و حوزوی است که با اشراف آیت الله مصباح یزدی تألیف و به چاپ سپرده شده است.

دبیر ستاد همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: به سه اقدام اساسی به منظور رشد و توسعه همکاری ها نیاز داریم که از جمله آن ها طراحی و ایجاد زیرساخت های علمی و آموزشی و پژوهشی لازم که در حوزه های علمیه در حد گسترده و مورد نیاز آموزش و پرورش شکل گیرد و بتواند خلاء هایی که مقام معظم رهبری هم به آن اشاره کرده اند را برطرف کند.

وی افزود: دومین چیز بحث عملیاتی شدن ساختار این همکاری هاست که امیدواریم با تدبیر ریاست عالی این ستاد این خلاء هم جبران و زمینه سرعت و عمق حرکت را آغاز کند.

حجت الاسلام و المسلمین ذوعلم گفت: فرهنگ سازی و تبیین ضرورت و همکاری ها نیز از برنامه های مهم دیگری است که باید مورد توجه اعضای ستاد برای پیشبرد کارها قرار گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha