دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنور یکی از بارز‌ترین صحنه‌های درخشش روحانیت را حضور آنان در دفاع مقدس عنوان کرد.

به گزارش سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه، وی در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش کلان روحانیت در دوران دفاع مقدس تحت راهنمایی‌های ارزشمند امام‌(ره)، گفت: دیکتاتور عراق با فواصل زمانی و مکانی متحرک در بیش از 1400  کیلومتر مرز مشترک، ما را به عملیات انفعالی وادار می‌کرد تا موفق سابق به عملیات بزرگ خود نشویم.

جانشین  سابق نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: وجود بیش از 70 گردان، لازمه آزادسازی مهران بود که ما تنها 23 گردان داشتیم، امام‌(ره) توسط حاج احمد آفا پیام دادند «بسمه‌تعالی، مهران به هر قیمتی که هست باید آزاد شود» همه معادلات به هم خورد، فرماندهان احساس کردند این فرمان بقیه‌الله‌(عج) است و مهران را آزاد کردیم.

*مهمترین آروزی رزمنده آرزوی دیدار امام

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ذوالنور با اشاره به خاطره‌ای از لحظات شهادت شهید خوش‌نظر، گفت: وقتی در حال شهادت بر بالین این شهید بزرگوار حاضر شدم آخرین پیام او این بود آرزو داشتم از نزدیک چهره امام را زیارت کنم؛ این پیروزی‌ها مرهون چنین تاثیری از امام و روحانیت است.

*مساجد و منابر پشتیبان دفاع مقدس

وی  در ادامه  به نسل‌های پشتیبانی تبلیغی، مسئولیتی، مدیریتی و رزمی روحانیت اشاره کرده و گفت: مساجد، منابر، مصلا‌ها و حتی مراسم تشییع پیکر شهدا عاملی برای تشویق دیگران با حضور در جبهه‌ها بود.

حجت الاسلام والمسلمین ذوالنور  گفت: تقویت بنیه اعتقادی رزمندگان، بیان مسایل و احکام در جبهه‌ها و حتی فرماندهی دسته، گروه و فرماندهی قرارگاه‌ها عرصه حضور روحانیت در دفاع مقدس بود.

*سه فرمانده گردان روحانی در کنار هم

جانشین سابق نماینده ولی‌فقیه در سپاه با اشاره به برخی از شهدای شاخص روحانی همچون حجت‌الاسلام شهید غلامرضا صالحی جانشین لشکر 27 محمد رسول‌الله‌(ص) شهید مصطفی ردانی‌پور فرمانده لشکر 14 امام حسین‌(ع) و فرمانده قرارگاه فتح، در عملیات بیت‌المقدس، اشاره کرد و گفت: گاهی همزمان سه روحانی  فرمانده گردان در یک جا و در کنار هم   بودند.

*برخی مدارس علمیه برای جبهه تعطیل می‌شد

حجت‌الاسلام والمسلمین ذوالنور به تعطیلی برخی از مدارس در هنگام علمیات‌ها اشاره کرده و گفت: گاهی هیچ کدام از طلبه‌های مدارس تعطیل شده تا عملیات تمام نمی‌شد به مدارس خود باز نمی‌گشتند و مدارس همچنان تعطیل باقی می‌ماند؛ بسیاری از طلبه‌ها حاضر نبودند هویت خود را بگویند تا در فعالیت رزمی کم‌بهره‌ نشوند و حتی گمنام می‌ماندند و بدون عنوان روحانی و طلبه حتی بدون درج این عنوان روی سنگ مزار آنها در بین دیگر شهدا آرام می‌گرفتند، به همین دلیل است که می‌گوییم بیش از 500 شهید روحانی در تهران که تاکنون 625 شهید شناسایی شده است و اگر برای آمار 4500 شهید روحانی کل کشور یادواره‌ای برگزار شود به بیش از 5هزار شهید دست خواهیم یافت.

*شهید مدرسه حقانی تهران خط را شکست

وی  در ادامه به خاطره یکی از فرماندهان جنگ اشاره کرده که ادامه این خاطره را به زبان همان فرمانده می‌خوانیم.

... گردان زمین‌گیر شده بود مأیوس شده بودم، کسی جرأت نمی‌کرد؛ زیر این آتش سنگین به جلو برود از حرف زدن برای نیروها هم به منظور تشویق آنها به حمله نا امید شده بودم شرایط سختی بود ناگهان دیدم زیر بارش منور و آتش رزمنده‌ای عمامه‌ای روی سرش گذاشت و فریاد زد من روحانی گردان هستم، من خیابانی هستم، یادتان هست می‌گفتید کربلا، یادتان هست می‌گفتید برای امام حسین‌(ع) گریه می‌کردید، حالا هر کس عاشق کربلاست به دنبال من بیاید او که برخاست، منقلب شدند و به همراه ایشان حمله کردند و این شهید بزرگوار از مدرسه حقانی از اولین شهدای این عملیات بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین  ذوالنور خاطرنشان کرد: اگر دشمن نتوانست با موج رسانه‌های خود روحانیت را از مردم جدا کند به این دلیل است که هیچ‌گاه روحانیت به مردم نگفت بروید جبهه، بلکه خود پیش قدم شد، روحانیت سپر بلای مردم در دفاع از هجمه‌های دشمن در طول تاریخ بوده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha