حجتالاسلام سجاد کریمیان در گفتوگو با مرکز خبرحوزه، با بیان این که در اسلامی نمودن جامعه در عرصه رسانه، کارهای چندانی صورت نگرفته است، اظهار داشت: در عرصه حجاب و عفاف فیلمهایی که ساخته شده نه تنها تأثیر مثبت نداشته است، بلکه آسیبهایی نیز وارد کرده است.
مدیر فرهنگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر تهران افزود: پس از پیروزی انقلاب برای حضور اسلام در ابعاد و عرصههای مختلف جامعه، کارهایی در عرصه رسانه صورت گرفت که اگر برخی از این کارها انجام نمیشد، امروز در شرایط بهتری بودیم.
*سینما با تقابل با حجاب و عفاف!
وی با بیان این که سینما در عرصه عفاف و حجاب گامهای معکوس برداشته است، گفت: وقتی بانوی بازیگری بسیار محجبه در تلویزیون نشان داده میشود و فردای آن روز عکس او با بدترین حجاب ممکن روی جلد مجلات منتشر میشود، مسئله حجاب مورد تمسخر قرار گرفته است.
این استاد دانشگاه ترویج فرهنگ و عفاف را در گرو توجه به دیگر مسائل جامعه دانست و ابراز داشت: عفاف و حجاب موضوعی است که در چند گزینه دیگر نیز تعریف میشود، به این معنی که برای ترویج عفاف وحجاب در جامعه باید به مسائل سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، و... نیز توجه کنیم چرا که اینها با هم گره خورده است.
حجتالاسلام کریمیان با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مسائل فرهنگی نسبت به سایر مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و... به صورت جدی دنبال نشد، خاطرنشان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در عرصههای مختلفی چون سیاسی، اقتصادی و ... حضور پررنگی صورت گرفت و کارهای ارزشمندی نیز انجام شد، ولی نسبت به مسئله فرهنگ اقدامات ارزشمندی انجام نشد.
وی با ابراز تأسف از کوتاهی رسانه ملی و نهادهای فرهنگی در عرصه فرهنگ اذعان داشت: این گونه برخورد کردن با هنجار شکنان، راهکار نیست، بلکه آخرین مرحله رفتاری در عفاف و حجاب است؛ جای تأسف دارد که رسانه ملی، نهادهای دینی و فرهنگی، به اندازهای کمکاری و سکوت کند که ارگانی انتظامی برای پر کردن این خلأ بیاید و در عرصه فرهنگی به صورت قهری وارد شود.