پنجشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۲
دولت نیازمند بهره‌مندی از کارشناسان حوزوی است

استاندار قم از تشکیل کارگروه مشترک مرکز خدمات حوزه و استانداری به منظور بررسی مشکلات حوزویان و رفع نیازهای معیشتی، فرهنگی، بهداشتی و ... آنان خبر داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسین موسی پور در نشست مشترک مدیران و معاونان استانداری با رییس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه و معاونین این مرکز که عصر امروز برگزار شد، اظهارداشت: بهترین نتیجه ای که می‌توان از این گونه نشست‌ها گرفت، ایجاد کارگروه مشترک مرکز خدمات حوزه و استانداری به منظور رفع نیازها و مشکلات روحانیت ساکن در استان قم است.

وی افزود: با تشکیل این کارگروه نیازها و مشکلات از کانال استانداری در دولت مطرح و حتی از مجموعه‌های تصمیم گیری همچون مجلس برای رفع آنها استفاده می‌شود.

استاندار قم ادامه داد: روحانیت به عنوان قشر تاثیرگذار در نظام و انقلاب کمتر مورد توجه قرار گرفته و به تناسب نقشی که نسبت به نظام دارد، مورد حمایت قرار نگرفته است؛ البته در دولت فعلی با توجه به آمارها سعی شده حمایت‌های بیشتری صورت گیرد.

وی افزود: دقت به ظرفیت‌های این قشر عظیم، بستر ساز رشد و تکامل انقلاب و نظام اسلامی است، همچنین قم به عنوان خاستگاه روحانیت دارای جایگاه ویژه ای است که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

* جایگاه رفیع حوزه و مراجع عظام

حجت الاسلام و المسلمین موسی پور با بیان این که یکی از مهمترین ویژگی‌های قم در میان همه استان‌های کشور بلکه در میان همه بلاد اسلامی، وجود بزرگترین حوزه علمیه تشیع در این استان است، اظهارداشت: جایگاه رفیع مراجع عظام و حوزه سبب شده کسانی که در قم مسئولیتی قبول می‌کنند، به وظیفه خطیر خود توجه بیشتری کنند.

وی تصریح کرد: باید به طور جد به ظرفیت‌های حوزه توجه کرد و مسیری را برای رفع مشکلات حوزه و روحانیت ایجاد نمود و ظرفیت‌های حوزه را به فعلیت رساند.

استاندار قم با اشاره به به فعالیت‌های مرکز خدمات حوزه، عنوان کرد: اقدامات ارزشمند و بزرگی در این مرکز صورت گرفته است، ولی بازنگری در فعالیت‌های مرکز بعد 15 سال به خوبی احساس می‌شود، تا افق‌های جدیدی بر اساس نیازهای پیش‌روی مدیران این مرکز حوزوی قرار گیرد.

وی با بیان این که دولت و دستگاه‌های دولتی نیاز مبرمی به حضور کارشناسان حوزوی در عرصه‌های مختلف دارد گفت: در شرح وظایف مشاغل دولتی 25 درصد مشاغل دارای شرح وظایف‌هایی هستند که متناسب رشته‌های حوزویان و تخصص‌های آنها است؛ بنابراین تربیت نیروهای کادری از سوی حوزه برای رفع چنین نیازهایی در دستگاه‌های دولتی، می‌تواند اقدامی موثر محسوب شود.

* حضور روحانیت؛ تضمین کننده سلامت کاری دستگاه‌های دولتی

حجت الاسلام والمسلمین موسی پور ادامه داد: در برخی مشاغل دستگاه‌های دولتی فعالیت‌ها ارتباط تام با حوزه دارد و در برخی دیگر حضور روحانیت می‌تواند تضمین کننده سلامت کار باشد؛ به عنوان مثال حضور روحانیون در دستگاه‌های سیاست‌گذار مالی و بانکی کشور می‌تواند ضامن سلامت این گونه نهاد‌ها باشد.

وی افزود: علاوه بر حضور روحانیت در عقیدتی سیاسی‌ها و آموزش و پرورش، امروز نیازمند حضور روحانیت در دستگاه‌های مختلف دولتی هستیم؛ برای تحقق این مهم حوزه می‌بایست نیروی مورد نیاز را تربیت و به دستگاه‌های دولتی تزریق نماید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha