حجت الاسلام والمسلمین عادلی در گفتوگو با سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، با اشاره به اینکه امروز ترویج قرآن در استان نسبت به گذشته تحولات مثبتی را داشته است، گفت: یکی از وظایف اصلی ما حمایت از مراکز فعال قرآنی در شهرها، روستاها و بخشهای استان گیلان است.
وی فعال کردن کارهای قرآنی در قبور مطهر امام زادگان را یکی از بارزترین شاخصهای تبدیل بقاع متبرکه به قطبهای فرهنگی طبق خواسته امام خامنه ای عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه بحث فعالیتهای قرآنی به طور جدی در بقاع متبرکه دنبال میشود بی تردید تاثیر زیادی را در ترویج فرهنگ دینی در سطح استان برجای خواهد گذاشت.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان، با اشاره به محورهای ترویج فرهنگ قرآنی در گیلان، اظهار داشت: قرائت قرآن، تفسیر، مفاهیم و حفظ قرآن از جمله رشتههایی است که هم اکنون در سطحهای گوناگون و متناسب با سنین مختلف در حال آموزش به علاقمندان عرصههای قرآنی در استان میباشد.
حجت الاسلام والمسلمین عادلی با اشاره به تلاش نهادهای مختلف همچون سازمان تبلیغات، ادره ارشاد اسلامی، بسیج، سپاه و آموزش و پرورش برای آموزش و ترویج فرهنگ قرآنی خاطرنشان کرد: یکی از وظایف مهم سازمان اوقاف و امور خیریه، سامان دهی قاریان و حافظان قرآنی برای شرکت در مسابقات مختلف شهرستانی، استانی، کشوری و بین المللی است.
وی از برگزاری سی و چهارمین دوره مسابقات بین المللی قرآن توسط سازمان اوقاف و امور خیریه در کشور خبر داد و گفت: مرحله استانی این دوره از مسابقات در گیلان در دهه ولایت انجام میپذیرد و اختتامیه کشوری این مسابقات نیز پس از انجام مسابقات در سرار استانها با حضور مقام معظم رهبری برگزار خواهد شد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه گیلان با بیان اینکه امروز ما در استان حدود هزار نفر حافظ قرآن داریم، اضافه کرد: هم اکنون نیز حدود 10 هزار نفر در رشتههای قرائت، حفظ و مفاهیم قرآنی جهت شرکت در مسابقاتی که در سطح استان برای حضور در سطح مسابقات ملی از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه ترتیب داده شده است ثبت نام کردهاند.