پنجشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۵
با معرفی آثار برگزیده؛چهاردهمین جشنوراه بین المللی پژوهشی شیخ طوسی پایان یافت

چهاردهمین جشنوراه بین المللی پژوهشی شیخ طوسی با موضوع بیداری اسلامی و باحضور اندیشمندانی از کشورهای مختلف به کار خود پایان داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام مهدی امیدی، رییس چهاردهمین جشنواره بین المللی پژوهشی شیخ طوسی، صبح امروز در اختتامیه این جشنواره در محل سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم، اظهار داشت: نظریه بیداری اسلامی باید به صورت صحیح و اصولی برای ملت های مسلمان تبیین شود.

وی افزود: اسلام نابی که امام راحل سال های پیش ارائه داد، در حال گسترش به تمام کشورهای اسلامی است.

رییس چهاردهمین جشنواره بین المللی پژوهشی شیخ طوسی ادامه داد: امروز اسلام دین منتخب تمام ملت های اسلامی شده و این فرصت بسیار مغتنمی است تا نظریه پردازان علوم دین به صورت صحیح و اصولی به نظریه پردازی در این حوزه روی آورند.

وی در خصوص جزئیات چهاردهمین  جشنواره بین المللی پژوهشی شیخ طوسی، گفت: جشنواره در دو بخش عمومی و ویژه، فراخوانی را به چهار زبان انگلیسی، عربی، فارسی و فرانسه ارائه دادکه مورد استقبال بسیاری از اندیشمندان قرار گرفت.

رییس چهاردهمین جشنوراه بین‌المللی پژوهشی شیخ طوسی ادامه داد: محورهای عمومی جشنواره شامل تالیف، ترجمه و تصحیح بود و موضوعات بخش های عمومی نیز شامل علوم حدیث، فلسفه و کلام، اخلاق و تربیت، علوم انسانی و منطق بود.

حجت الاسلام امیدی با بیان این که تعداد کل محققان بخش های عمومی و مقالات برتر المصطفی 235 محقق بود، گفت: محققان شرکت کننده در این جشنواره تعداد 350 اثر علمی را ارائه دادند که 212 نفر از آنها برادران و ما بقی خواهران پژوهشگر بودند.

وی با اشاره به مجموعه آثاری که در بخش عمومی به دبیرخانه جشنواره ارسال گردید, افزود: 97 پایان نامه، 124 جلد کتاب، 129 مقاله علمی و 71 رساله تحقیق دوره کارشناسی که در مجموع 421 اثر را شامل می‌‌شد به دبیرخانه رسید.

رییس چهاردهمین جشنوراه بین المللی پژوهشی شیخ طوسی خاطرنشان ساخت: از این آثار 17 اثر رتبه اول، 22 اثر رتبه دوم و 19 اثر رتبه سوم را کسب کردند و تعداد 34 اثر نیز به عنوان آثار شایسته تقدیر شناخته شدند.

حجت الاسلام امیدی در تشریح مجموعه آثار بخش ویژه نیز گفت: در بخش ویژه با عنوان بیداری اسلامی نیز 203 اثر به جشنواره ارسال شد که از این تعداد 4 اثر حائز رتبه اول 2 اثر رتبه دوم و 7 اثر به رتبه سوم نائل شدند.

وی خاطرنشان کرد: تعداد 14 مقاله نیز به عنوان آثار شایسته تقدیر شناخته شدند که این آثار از ملیت های مختلفی چون ایران, افغانستان، هندوستان، عربستان، کنگو، عراق، پاکستان، تاجیکستان و ... بودند.

اخبار تکمیلی متعاقبا ارسال می گردد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha