دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

واقعا جای بسی تاسف است که الگوی بانوان ما فلان خانم هنرپیشه ای می شود که در فلان سریال نقش مثبت یک زن چادری را دارد اما در برخی مجامع با پوشش بسیار نامناسب ظاهر می شود.

مدیر حوزه علمیه استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه با اشاره به لزوم اهتمام همه نهادها و دستگاه‌های فرهنگی به ویژه رسانه های جمعی مبنی بر نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اظهار داشت: یکی از دلایل ظهور و بروز مساله بدحجابی و بدپوششی در سطح جامعه ، ضعف افراد در مبانی اعتقادی است و این نشان می دهد که ما باید بیش از پیش بر تقویت ارتباط بندگی افراد با خداوند متعال و مبانی اعتقادی آن ها تاکید کرده و در این زمینه کار کنیم.

وی همچنین با اشاره به این که خداباوری نقش اصلی را در ترویج و نهادینه سازی فرهنگ حجاب دارد، گفت: متاسفانه برخی رسانه های گروهی خواسته یا ناخواسته زمینه ای ایجاد کرده اند که در جامعه فرهنگ غربی که در آن خدا در اجتماع نقش پررنگی ندارد، ترویج داده می شود و این گونه فرهنگ و رفتار به تدریج برای ما به عنوان شهروند این جامعه، عادی می گردد.

حجت الاسلام نوروزی خاطرنشان کرد: بی شک اگر خدا و باور به حق تعالی حقیقتا در زندگی ما وجود داشته باشد، طبعا رفتارهای ما نیز بر اساس الگوی یک جامعه خداباور شکل می گیرد.

وی در ادامه با اشاره به این که مسافرت های برون شهری و مساله گردشگری نیز در خدشه وارد کردن بر مساله حجاب تاثیر داشته است، ابراز داشت: ما جامعه ای داریم که از دیرباز بر سنت ها و باورهایی تکیه داشته است؛ با آغاز فصول گرم سال که مسافرت های مردم نیز شروع می شود برخی افراد در سفر از سنت‌ها و باورهای شهر و دیار خود فاصله می گیرند و کم کم این عدم پای بندی به سنت ها به ویژه در زمینه پوشش به یک فرهنگ نادرست تبدیل می شود.

مدیر حوزه علمیه اردبیل ادامه داد: به عنوان مثال در سرعین اردبیل با توسعه گردشگری شاهد بی توجهی و کم توجهی به مقوله عفاف و حجاب هستیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از عملکرد رسانه ملی در این خصوص تصریح کرد: گرچه در سریال های تلویزیونی سعی می شود حجاب زنان رعایت شود اما برخی هنرپیشه ها دارای چنان آرایش غلیظی هستند که واقعا برای صدا و سیمای نامناسب است.

حجت الاسلام نوروزی همچنین گفت: تلویزیون با نشان دادن هنرپیشه ها دست به یک الگوسازی برای جامعه می زند اما بعد که مردم پشت صحنه زندگی واقعی فلان هنرمند زن یا مرد را می بینند که متاسفانه چندان مقید به رعایت مسایل دینی و شرعی نیست، نتیجه کار تناقض بین رفتار و عملکرد در جامعه‌ای می شود که تلویزیون در ارایه الگوها بدان پرداخته است.

وی اضافه کرد: واقعا جای بسی تاسف است که الگوی بانوان ما فلان خانم هنرپیشه ای می شود که در فلان سریال نقش مثبت یک زن چادری را دارد اما در برخی مجامع با پوشش بسیار نامناسب ظاهر می شود.

این استاد حوزه تاکید کرد: رسانه ملی در مقابل ماهواره ها که تهاجم فرهنگی را در دستور کار خود قرار داده اند باید بکوشد که مردم را از حیث اعتقادی تقویت کند نه این که آنان را به تردید و اشتباه در زمینه الگوسازی بیندازد.

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha