به گزارش خبرگزاری حوزه،،حميد شاه آبادي بر ضرورت محتوای غنی فیلمهای دینی تاکید کرد و ابراز داشت: فیلم دینی باید به مخاطبش حسی معنوی را انتقال دهد که مخاطب آن را با تمام وجود حس كرده و پذیرا باشد.
وی با بیان اینکه فیلمها احساسات درونی نویسنده و کارگردان را به نمایش میگذارد اظهارکرد:باید این احساسات به گونهای نمایش داده شود که مخاطب نسبت به پذیرش عقلائی آن با مشکلی روبرو نشود.
معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با اذعان بر این که پرداختن به دین در هر قالبی ظرافت خاصی را میطلبد تاکید کرد: باید برای پرداختن به مبانی دینی مانند نماز و نیایش در قالب هنر از منابع غنی بهره برد.
وی با تاکید بر این که نباید نماز را فقط به عنوان یک تکلیف دانست گفت: نماز یک نیاز برای ارتباط معنوی با خالق هستی است که هنرمند باید با چنین نگاهی به ترسیم این حس معنوی بپردازد.
شاه آبادی تصریح کرد: این نیاز در صورتی میتواند به خوبی در تصویر جلوه کند که مخاطب بتواند به صورت عمیق این ارتباط با خالق را درک و با شخصیت فیلم ارتباط برقرار کند.
معاون امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه نسل جوان بهترين مخاطب براي فيلمهاي ديني و بهترين گروه سني در فرا گرفتن فرهنگ ديني درجامعه هستند اذعان كرد: فيلمهايي كه براي فرهنگسازي فرهنگ ديني ساخته ميشود بايد سليقه همه اقشار جامعه به ويژه جوانان را تامين كند.
وي با تاكيد بر اين كه بهترين وسيله براي فرهنگ سازي فرهنگ ديني در جامعه استفاده از ابزار هنر است گفت: هنر رسانه به ويژه فيلم بهترين ابزارانتقال فرهنگ ديني به سطح وسيعي از جامعه است .
شاهآبادي در بخش پاياني سخنان خود به برگزاري چهار دوره جشنواره نماز و نيايش به روايت دوربين در استان قم اشاره و ابراز كرد: اين جشنواره در دورههاي پيشين توانست بسيار موفق عمل كند و سطح وسيعي از جوانان جامعه را به سوي خود جذب كند.
وي از جمله مهم ترين دلايل جذب جوانان هنرمند كشور را به اين جشنواره انتقال محسوس پيام معنوي نماز ونيايش عنوان كرد.
بر اساس اعلام ستاد خبري پنجمين جشنواره نماز و نيايش به روايت دوربين در قم، معاون امور فرهنگي هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ابراز اميدواري كرد: پنجمين دوره جشنواره نماز و نيايش به روايت دوربين با استفاده از ظرفيت موجود در شهر قم و اين جشنواره ديني پيام آرامش بخش نماز و نيايش را به مخاطبان انتقال دهد.