به گزارش سرویس استانهای خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمين عادلي در حاشيه بازديد از نمايشگاه دستاوردهاي علمي و پژوهشي این حوزه تأكيد كرد: به بركت رهنمودهاي امام راحل (ره) و مقام معظم رهبري و خون شهدا و با همت محققان جوان حوزه علميه خراسان در مجموعه اي خوب، پرحجم، عالي، ظريف و به روز، كارهاي علمي و فرهنگي بسيارعالي انجام شده است.
اين استاد حوزه علميه خراسان با بيان اين كه بايد از اين مجموعه نفيس، پر محتوا و مورد استفاده، به خوبي بهره برد، از مدير عالي حوزه علميه خراسان، آيت الله واعظ طبسي، شوراي برنامه ريزي مديريت اين حوزه، مسئولين مركز مديريت و طلاب پژوهشگر حاضر در اين نمايشگاه قدرداني نمود.
وي تأكيد كرد: نمايشگاه دستاوردهاي علمي و پژوهشي حوزه علميه خراسان بيش از انتظار بود.
این استاد حوزه ضمن تصريح اين مطلب كه بايد از ظرفيت طلاب پژوهشگر و محقق بهره برد، اظهارداشت: حوزه علميه در ابتداي پيروزي انقلاب، مجلات و كتاب هاي محدودي ارائه ميكرد ولي امروز خيلي كار انجام شده است.
حجت الاسلام و المسلمين عادلي با بيان اين كه به نظر مي رسد در زمينه پژوهشهاي فردي و اخلاقي خوب كار شده است، ابرازداشت: بايد به سمت كاربرد اسلام و قواعد فقه اسلامي حركت كرد. كه بتوان جوابگوي مردم و مشكلات سياسي، اخلاقي، اقتصادي و ... جامعه و دنيا بود.
وي افزود: به فرموده مقام معظم رهبري (مدظله العالي) بايد بيشتر توليد علم داشت تا پرچم اسلام كه به دست ايران است مستحكم باقي بماند.
*پژوهشگران نیازهای اولویتدار نظام را مورد توجه قرار دهند
رييس مركز خدمات حوزههاي علميه نیز در بازديد از این نمايشگاه تاکید کرد: پژوهشگران بايد در عرصه پژوهشی نيازهاي اولويتدار جامعه و نظام را بيشتر مورد توجه قرار دهند.
وی ابرازاميدواري كرد: بتوان روز به روز در تحقيقات علمي از ظرفيت خوب ناظر به اين نيازها گامهاي بلندتري برداشت.
حجتالاسلام و المسلمین ربانی با اشاره به برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي علمي و پژوهشي حوزه علميه خراسان، اصل اين حركت را بسيار ارزشمند و خوب دانست و متذكر شد نبايد به اين قالبها بسنده نمود.
روی بابيان اين كه نمايشگاه بايد طوري باشد كه نيازهاي روز را به مخاطب منتقل كند تا پژوهشگران به آن سمت هدايت شوند، ابرازداشت: یکی از آثار و نتایج نمايشگاه این است که نقايص كار را نشان میدهد تا آنها را ترميم كنيم.
رییس مرکز خدمات حوزههای علمیه افزود: صرف برگزاری نمايشگاه كافي نيست بلکه بايد با عمقبخشی به فعالیتهای پژوهشی زمينه مناسب را براي عرصه پژوهش ايجاد نمود تا به بهرهبرداري مطلوبي برسيم.
*ضرورت آشنايي به پژوهش از ابتداي تحصيل
حجت الاسلام و المسلمين ايازي، از اساتيد خارج فقه و اصول حوزه علميه خراسان نیز با اشاره به اين كه آستان قدس رضوي مي تواند مؤسسات پژوهشي حوزوي را تقويت نمايد، گفت: حوزويان مي توانند در امور تحقيق و پژوهش دين سهم داشته باشند.
اين استاد حوزه علميه خراسان افزود: طلاب علوم ديني بايد از ابتداي تحصيل با امور و لوازم پژوهشي آشنا شوند تا در پايه ها و سطوح بالاتر بتوانند در اين زمينه جديتر وارد عرصه شوند.
وي تصريح كرد: برگزاري اين گونه نمايشگاه ها مي تواند به بالا بردن فرهنگ و دين مردم كمك كند و در ميان مبلغان دين نيز مؤثر باشد