به گزارش خبرگزاری حوزه، رییس فرهنگستان علوم اسلامی، امروز پنجشنبه، در همایش راویان و فعالان حوزوی عرصه دفاع مقدس که در قم برگزار شد، با اشاره به وجود دو مدنیت در جهان، گفت: مدنیتی که مدنیت شیطانی است و مبتنی بر یک دستگاه باطل ساخته می شود و مدنیت دیگر مبتنی بر ولایت انبیا و اولیا ساخته می شود که تجمع انسانی حول اراده انبیا را شکل می دهد.
وی با بیان ویژگی های دو جامعه طاغوتی و الهی، افزود: اولین مسئله ای که هر دو دستگاه طاغوتی و الهی با آن کار دارند، انسان است؛ این دو جریان در طول تاریخ در درگیری مستمر هستند، این که کسی فکر کند پرورش جامعه توحیدی تنها با حرف و سخن شکل گرفته، توهمی بیش نیست، بلکه انبیا با جان و دل به پرورش انسان ها پرداخته اند.
استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: آنچه مسیر پیشرفت انبیا را در طول تاریخ هموار کرد و موجب بسط توحید و تقوا و عدالت در جامعه بشری شد، فداکاری و خطرپذیری انبیاء تا مرز سخت ترین نوع شهادت هاست.
وی خاطرنشان کرد: یک جریان درگیری تاریخی بین حق و باطل است که محور آن توحید و فکر است، اصلی ترین درگیری که در تاریخ اجتماعی بشر وجود دارد بین ایمان و کفر است.
رییس فرهنگستان علوم اسلامی افزود: این درگیری ضرورت اکمال بشر است و بدون فداکاری نمی توان انسان را از عالم حیات به سلامت به عالم دیگر هدایت کرد.
حجت الاسلام والمسلمین میرباقری در ادامه با اشاره به درگیری تمدن مدرن غرب و اسلام، اظهار داشت: امروز موضوع درگیری ما در دوره معاصر، درگیری تمدن مدرن است و تنها راه ما برای عبور جامعه جهانی از فرهنگ منحط غرب، فرهنگ جهاد و شهادت است.
استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: برخی معتقدند باید اخلاق اسلامی را به تمدن غربی تزریق کنیم و ژاپن اسلامی را ترویج دهیم، اما این مسیر نیازی به فرهنگ جهاد و شهادت ندارد و تمدن غرب ما را زیر چرخ های خود له خواهد کرد.
وی با اشاره به این که تغییر فرهنگ جز با خون دادن و شهادت ممکن نیست، خاطرنشان کرد: وقتی جریان 15 خرداد و 17 شهریور به وقوع پیوست امام خمینی(ره) از آن استقبال کردند.
رییس فرهنگستان علوم اسلامی یادآور شد: عبور دادن جامعه جهانی از فرهنگ مارکسیستی جز با شهادت ممکن نبود، کمااینکه عبور از لیبرال دموکراسی جز با شهادت ممکن نیست.
حجت الاسلام والمسلمین میرباقری همچنین با اشاره به اینکه شهادت، فرهنگ جهان را تغییر می دهد، اظهار داشت: ما باید فرهنگ پذیرش شهادت و فداکاری در میدان های مجاهده علمی، اقتصادی، سیاسی و نظامی ترویج کنیم.
استاد حوزه علمیه قم تاکید کرد: انقلاب اسلامی زمینه ظهور حضرت مهدی(عج) است و حرکت به سمت جامعه ظهور هزینه می خواهد؛ امروز درگیری خط رهبری با جبهه های دیگری بر سر همین است؛ زیرا انقلاب ما تنها انقلاب ضداستعماری و ضداستکباری نبوده که بگوییم کافی است، بلکه ما به دنبال گسترش اسلام در سراسر عالم هستیم.
رییس فرهنگستان علوم اسلامی عنوان کرد: کسی باید سکان ریاست کشور را بر عهده بگیرد که این گونه فکر کند و تفکر تمدن اسلامی را قبول داشته باشد، والا اگر خیلی هم توانا باشد، این مسیر را منحرف می کند.
حجت الاسلام والمسلمین میرباقری تاکید کرد: اگر مبنای تمدن اسلامی، ایجاد یک تمدن بر محور عبودیت است و اگر نقطه مقابل بلد امین، بلاد کفار است، این درگیری یک درگیری ضروری و قطعی و دارای هزینه های سنگین برای مومنان است.
انتهای پیام/
نظر شما