دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: ایام الله دهه فجر، ایام بیداری و فرصت هشدار و تذکراست و این فرصت هشیاری نسبت به وظایفی است که ما نسبت به آن مسئولیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی در مراسم آغاز پنجمین دوره فعالیت مرکز تربیت مدرس حوزه‌های علمیه خواهران افزود: گمنامی ارزش والایی است. خداوند فرموده است در میان عبادت‌ها پاداش روزه را خود می‌دهد یا خود پاداش روزه است.

وی از طلاب مرکز تربیت مدرس حوزه‌های علمیه خواست تا حرارت و انگیزه هدایت انسان‌ها را در طول تحصیل و پس از آن حفظ کنند و در آینده از رابطه با طلاب، حداکثر استفاده را برای ایفای نقش طلاب در برابر فرد و جامعه بهره ببرند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور همچنین از طلاب این مرکز خواست تا علاوه بر رشد تحصیلی،‌ فعالیت در شاخه‌های مختلف را به شکل فردی انجام دهند و همواره پرمطالعه و پرفکر باشند.

وی با بیان اینکه روحانی تا زنده است به واردات علمی نیاز دارد، افزود: این که مومنی بگوید ما در برابر جامعه وظیفه‌ای نداریم، بدترین غفلتی است که ممکن است به آن دچار شود. همه ما نسبت به مسائل انقلاب و اسلام مسئولیم.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، ایام الله دهه فجر را ایام بیداری و فرصت هشدار و تذکر دانست و افزود: این ایام، فرصت هشیاری نسبت به وظایفی است که ما در آینده نسبت به آن مسئولیم.

وی با بیان اینکه خداوند به برکت خون شهدا، انقلاب اسلامی را به رهبری امام راحل پیروز کرد، ادامه داد: در طول تاریخ پیروزی حق در چنین وسعت مکانی و زمانی رخ نداده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی اضافه کرد: اگر روحانیت شیعه، ذره‌ای نسبت به وقایع جمهوری اسلامی بی‌تفاوتی نشان دهد، آسیب آن قبل از همه متوجه خود روحانیت خواهد بود.

*آغاز دوره پنجم تربیت مدرس حوزه‌های علمیه خواهران

در  ادامه این مراسم حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران در نیز سخنانی گفت: طلاب این مرکز طی چهار ترم، دروس تخصصی و مهارت‌های تدریس را فرا می‌گیرند و پس از آن برای گذراندن دروس عمومی به شهرهای محل سکونت خود باز می‌گردند.

وی از طلاب این مرکز خواست تا تمام توان خود را برای تحصیل هرچه بهتر صرف کنند تا با بنیه‌ای قوی‌تر به شهر خود بازگردند.

معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: طلاب این دوره در رقابتی جدی طی سه مرحله موفق شده‌اند به این مرکز راه بیابند.

*تحصیل 180نفر در مرکز تربیت مدرس

همچنین نوروزی معاون آموزشی مرکز تربیت مدرس حوزه‌های علمیه خواهران در سخنانی با اشاره به اینکه رشته‌های تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، مدرّسی ادبیات عرب، فلسفه اسلامی، مطالعات اسلامی زنان و کلام اسلامی در این مرکز تدریس می‌شود، یادآور شد: تعداد ورودی‌های این مرکز در رشته تفسیر 37 نفر، در رشته فقه و اصول 35 نفر، در رشته مدرسی ادبیات عرب 33 نفر، در رشته فلسفه اسلامی 40 نفر، در رشته مطالعات اسلامی زنان 28 نفر و در رشته کلام اسلامی 12 نفر بوده است.

بر اساس گزارش حوزه علمیه خواهران، وی افزود: از میان طلاب ورودی این مرکز، تاکنون 48 نفر از کل دروس عمومی و تخصصی سطح سه فارغ‌التحصیل شده‌اند که سه نفر از آنها با دفاع از پایان‌نامه موفق به اخذ مدرک هم شده‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha