دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024
کد خبر: 304343
۱۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۶

مدير اجرائي حوزه علميه خراسان گفت: اعتماد مردم به روحانيت به خاطر پيشگامي آنان در عرصه‌هاي مختلف است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري حوزه از مشهد، حجت الاسلام و المسلمين فرجام در مراسم تجليل از ايثارگران برتر و فرزندان ممتاز آنان در مشهد با بيان اين كه خداوند متعال در قرآن كريم در موارد مختلف اجر و پاداش‌هاي متفاوتي داده است، با اشاره به آيه شريفه «انما يوفي الصابرون اجرهم بغير حساب» سوره زمر آیه 10، ابرازداشت: خداوند، مدال افتخار به بازو، چهره و سيماي نوراني روحانيت ايثارگر عطا نموده و پاداش آنان را بدون حساب مي‌دهد.

وي به آيه «ولو كان بهم خصاصه»، سوره حشر آیه 9 اشاره كرد و با بيان اين كه هر چه زمان گذشته، انقلاب اسلامي بالنده تر شده است، گفت: آنچه اين انقلاب، در معرض ظهور و بروز دنيا گذاشته اين است كه دين مي‌تواند جامعه را اداره كند و براي مديريت آن برنامه دارد و فقط منحصر به برنامه فردي و عبادي نيست.

حجت الاسلام و المسلمين فرجام با بيان اين كه قوام نظام و انقلاب اسلامي بر اساس باورهاي ديني مردم بوده و سعي شده مديريت جامعه بر مبنا و اساس دين باشد، با اشاره به قرون وسطي و دوران رنسانس و انقلاب‌هاي سكولار در اروپا، اظهارداشت: امام خميني (ره)، پرچم مديريت و حاكميت ديني را در سال 1342 ه.ش در دنيايي كه سكولاريزم حاكم بوده، بلند كرد.

وي با بيان اين كه انقلاب اسلامي نشان داد كه دين و روحانيت، قدرت به صحنه آوردن مردم را دارد، گفت: اگر امروز خاخام يهودي يا كشيش مسيحي فراخواني كند، كسي به صحنه نمي‌آيد، در حالي كه اگر يك روحاني اين كار را انجام دهد، اقشار مردم به صحنه مي‌آيند.

دبير شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان تصريح كرد: اين اعتماد به اين خاطر است كه روحانيت پيشگام بوده و خود در خط مقدم حضور داشته و دارد.

مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با اشاره به سختي‌هاي روحانيت به عنوان پيشگامان مبارزه عليه رژيم پهلوي، اذعان داشت: دشمن براي انفعال روحانيت و جدايي مردم از آنان و در نتيجه فروپاشي نظام، مي‌خواهد كاري كند كه باور كنند كه دين نمي‌تواند جامعه را مديريت نمايد.

وي افزود: امروز، پرچم انقلاب اسلامي در قالب بيداري در بلاد اسلامي به اهتزار درآمده است.

مدير اجرائي حوزه علميه خراسان با اشاره به فرمايش رهبر معظم انقلاب اسلامي (مدظله العالي) درباره روحانيت و همراهي و همزادي با انقلاب اسلامي، ابرازداشت: معظم له روحانيتي را كه در سنگر انقلاب نباشد، سكولار دانسته‌اند.

دبير شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان يادآورشد: عدم پايبندي به موازين ديني و عدم اعتقاد به توانايي مديريت دين در جامعه، دو ضعف مديران در قبل از پيروزي انقلاب اسلامي بود.

وي بابيان اين كه ادامه انقلاب هنوز هم ايثارگر مي‌خواهد و روحانيت همانند دوران انقلاب و جنگ تحميلي بايد پيشگام و جلودار باشند، اظهارداشت: عرصه ايثارگري براي طلاب علوم ديني تمام نشده است.

حجت الاسلام و المسلمين فرجام انتظار خود از ايثارگران حوزه علميه خراسان را حضور عالمان، مدرسين، محققين و محصلين ممتاز  و برجسته ايثارگر عنوان و خاطرنشان كرد: معتقدم كه در اولويت اول بايد كرسي درس در اختيار مدرس ايثارگر باشد.

مدير اجرائي حوزه علميه خراسان خدمت گزاري را وظيفه نخست مسئولان حوزه براي ايثارگران دانست و با بيان اين كه كوتاهي براي اين قشر طلب مغفرت و عذرخواهي مي‌طلبد، گفت: البته انتظار مي‌رود كه امروز روحانيت زجركشيده حاضر در صحنه، از نظر مقامات علمي و حوزوي در تمام عرصه‌ها پيشگام باشند.

وي از ايثارگران حوزوي خواست تا فرزندانشان را براي ورود به حوزه علميه ترغيب نمايند.

حجت الاسلام و المسلمين فرجام درباره حضور فعال طلاب خواهر در حوزه علميه خراسان، گفت: خواهران در اين حوزه در ميان حوزه‌هاي علميه خواهران سراسر كشور، خوش درخشيده‌اند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha