به گزارش خبرگزاری حوزه از کرمانشاه، معاون پژوهش مركز مديريت حوزه هاي علميه خواهران در اين مراسم گفت:حوزه علميه همانطور كه انسان ها را تربيت مي كند بايد فضايي براي تضارب آرا و استدلال عقايدباشد.
آقای خالقی خاطر نشان كرد: بايد مسائل اعتقادي را از روي استدلال، عقل، برهان و منطق يادبگيريم چرا كه دين نيز همين را مي گويد.
وي با تاكيد بر اين مطلب كه مسائل اعتقادي تحميلي نيست، گفت: بايد با پرسش و پاسخ تمامي باورها و اعتقادات را در عقل خود جاي دهيم نه اينكه با حب و بغض آنها را يادگرفت و نسبت به آنها تعصب غير عقلي داشت.
معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران خاطر نشان كرد: بايد در همه عرصه های اخلاق، دين،وفرهنگ ، عرف جامعه را مد نظر قرار دهيم و آنچه كه عقل و ايمانمان قبول دارد را انتخب كنيم و سعي كنيم راه صحيح زندگي خود را به بيراهه نكشانيم.
اين مقام مسئول خاطر نشان كرد: دين اسلام و نظام جامعه ي اسلامي شعار مكتب اسلامي را سرلوحه ي كارهاي خود قرار داده است لذا بايد در اين راستا اهداف خود را مد نظرقرار دهيم و اشتباهات غلط ديگران را به عنوان قائده و قانون قبول نداشته باشيم.
معاون پژوهشي مركز مديريت حوزه هاي علميه خواهران به جاودانگي هر عالم و متفكري در دوره هاي زماني مختلف اشاره كرد و گفت: اگر بخواهيم همواره در اجتماع و جامعه داراي جايگاه والا و ويژه اي باشيم بايد راه هاي صحيح و غلط را از يكديگر تشخيص دهيم و بهترين ها را انتخاب كنيم.
محمود خالقي خاطر نشان كرد: با توجه به بيانات مقام معظم رهبري نبايد از نقد و مناظره فرار كنيم بلكه بايد اجازه ندهيم وهابيت و بهاييت در كارهاي ما شبهه بيندازند و ما پاسخ دهيم بلكه ما بايد در اعتقادات و باور هاي آنان شبهه وارد نماييم.
وي افزود: بايد از كرسي هاي آزاد انديشي استفاده كنيم و از اين راه به ميدان عمل وارد شويم چرا كه اين مطالبه رهبری از روحانيون، طلاب و دانشجويان است .
خالقی در ادامه به شرايط برگزاري كرسي هاي آزاد انديشي اشاره كرد و گفت: بايد در برگزاري اين دوره ها تقواي الهي را پيشه كنيم وبرچسب ننگین بي دين و ايماني را به ديگران نزنيم.