سه‌شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ |۲۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 26, 2024

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت : حوزه خواهران سپاه عظیم فرهنگی در مقابل تهاجم فرهنگی است و با پشتوانه مردمی در شهرهای مختلف کشور به تربیت سربازان امام زمان(عج) مشغول است.

به گزارش سرویس استان های خبرگزاری حوزه  حجت‌الاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی در مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه چهار محال وبختباری که در مرکز تخصصی حوزوی معصومیه(س) شهرکرد برگزار شد، در سخنانی از حوزه‌های علمیه خواهران به عنوان سپاه فرهنگی عظیمی در مقابل تهاجم فرهنگی دشمن یاد کرد و اظهار داشت: این سپاه فرهنگی با پشتوانه مردمی در شهرهای مختلف کشور به تربیت سربازان امام زمان(عج) مشغول است.

وی با بیان اینکه حوزه‌های علمیه خواهران با اتکا به کمک‌های مردمی, در پی اجرای احکام الهی در زمین هستند، افزود: نظام اسلامی و حوزه‌های علمیه در هدف, که همان اجرای احکام الهی است، مشترک هستند و نهادینه شدن فرهنگ عفاف و حجاب به عنوان یک ماموریت فرهنگی و مذهبی در گرو حمایت از این حوزه است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با بیان اینکه حوزه‌های علمیه به دنبال تحقق و تکامل اجرای هدف انبیای عظام الهی هستند، گفت: نظام اسلامی تمکنی بوده است که به برکت خون شهدا، حرکت امام راحل و تلاش مجاهدان، به حوزه داده شده است تا به وظیفه خود عمل کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی پیامبران را به عنوان الگویی برای زندگی عادی انسان‌ها دانست و افزود: مردم با دیدن زندگی پیامبران این نکته را درمی‌یافتند که می‌توان انسان بود اما در شادی‌ها و غم‌ها زیادی‌روی نکرد، می‌توان انسان بود و از دستورات الهی سرپیچی نکرد.

وی افزود: اگر طلاب نیز این رفتار را در عمل نشان دهند، بدون آنکه پیام مستقیمی منتقل کنند، به عنوان الگویی برای زندگی بانوان تبدیل می‌شوند تا سایرین هم به احکام الهی پایبند باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران یادآور شد: اگر جامعه ببیند زنان شایسته‌ای وجود دارند که در عین دارا بودن صفات جمال و کمال، از عفاف نیز برخوردارند، از آنان الگو می‌گیرد. خداوند می‌خواهد انسان‌ها را به وسیله افرادی از جنس خودشان هدایت کند.

وی با اشاره به فرارسیدن ایام آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه، این ایام را یادآور ارزش‌های متعالی حوزوی دانست و اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا این ارزش‌ها در حوزه‌های علمیه حفظ شوند.

حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه طلاب حوزه‌های علمیه،‌ علم را برای خدا فرامی‌گیرند، تصریح کرد: از این رو، تلاش‌ها وکوشش‌های آنان ماندگار است و نزد خداوند ماجور خواهد بود.

بر اساس گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران، در این مراسم همچنین حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی معاون آموزش حوزه‌های علمیه خواهران کشور در سخنانی گفت: ماموریت‌های حوزه‌های علمیه خواهران را تبيين و تعميق آموزه‌هاي اسلامي و مكتب تشيّع در عرصه‌هاي مختلف علوم و معارف اسلامي به ويژه مسائل اختصاصي زنان و خانواده و زمينه‌سازي براي استنباط معارف ديني، صيانت هوشمندانه و روشمند از اسلام و مكتب اهل بيت(ع) در برابر شبهات، بدعت‌ها، خرافات، التقاط و انديشه‌هاي انحرافي به ويژه در حوزه مسائل زنان و خانواده و هدايت جامعه زنان با تكيه بر تعليم، تعميق و گسترش معنويت، اخلاق و رفتار اسلامي، دانست .

وی همچنین اهتمام به تحقق تمدن اسلامي براساس آموزه‌هاي قرآن كريم و مكتب اهل‌بيت(ع)، هدايت، پشتيباني و حمايت از تحكيم و اعتلاي نظام اسلامي، نظريه‌پردازي و توليد علم در عرصه مسائل زنان و خانواده مبتني بر اسلام و معارف وحياني، تربيت خواهران مستعد و كارآمد براي رفع نيازهاي ديني جامعه و نظام اسلامي به ويژه تربيت استاد براي حوزه‌هاي علميه در داخل و خارج كشور و تبليغ‌، ترويج، تثبيت و تعميق ارزش‌ها و معارف اسلامي در جامعه زنان و خانواده‌هاي آنان در سطح ملّي و فراملّي  را ازدیگر ماموریت های حوزه های علمیه خواهران عنوان کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha