شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

رییس هیئت امناء موسسه روایت سیره شهدا با اشاره به این که شهدا، استاد مدرسه هدایت بودند، گفت: فضای جبهه ها، فضای ذکر و استغفار بود، اما در فضای جامعه امروزی، کمتر نشانه ای از ذکر و استغفار دیده می شود.

  به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری، جمعه شب در یازدهمین یادواره یکصد شهید محله مسجد جامع قم اظهار داشت: شهدا استاد مدرسه هدایت بودند و ما باید از انوار آنها در زندگی خود بهره بگیریم.

وی با مقایسه مدال آوری در ورزش با افتخار آفرینی شهیدان در نزد خدای متعال، ابراز داشت: طبق آیات قرآن، شهدا با تقدیم جان خود، 25 مدال آسمانی و قرآنی گرفتند.

رییس هیئت امناء موسسه روایت سیره شهدا افزود: مدال شفاعت، هدایت، همراهی با اهل بیت(ع)، حیات جاودان، رحمت، مغفرت، برکت، سعادت، نورانیت، شفاعت و بسیاری از امتیازات دیگر، مدال هایی است که طبق آیات قرآن کریم از طرف خداوند متعال به شهدای گران‌قدر اعطا شده است.

وی با ذکر این نکته که شهادت در راه خدا، لیاقتی می‌خواهد که نصیب هر کسی نمی‌شود، به عوامل کسب لیاقت در افراد اشاره کرد و ادامه داد: داشتن طهارت، اولین شرط کسب لیاقت است که به اجداد، جامعه و گذشته فرد بر می‌گردد و در تمام این موارد، باید با استغفار، به طهارت نفس رسید.

 حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری ادامه داد: امتیاز حرّ روز عاشورا، نسبت به حرّ روز تاسوعا، به سبب استغفاری بود که مورد پذیرش امام حسین(ع) واقع شد و ما نیز با توجه به آیه "یا ابانااستغفرلنا" در داستان حضرت یوسف(ع)، باید از امام زمان(عج) بخواهیم برای ما استغفار کند.

وی با بیان این‌که شهدا، دائما مانوس با استغفار و مراقبت بودند، خاطرنشان کرد: فضای جبهه‌ها، فضای ذکر و استغفار بود، اما در فضای جامعه، کمتر نشانه ای از ذکر و استغفار دیده می شود.

سخنران این مراسم، دیانت را دومین عامل کسب لیاقت در افراد برشمرد و افزود: دیانت با ارتباط با مسجد و روحانیت و نیز انس با قرآن و اهل بیت(ع) حاصل می شود و شهدایی چون شهید صیاد شیرازی، مصداق بارز این خصوصیات بودند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ماندگاری، داشتن استقامت در انجام واجبات، ترک محرمات و تحمل سختی‌ها را سومین عامل کسب لیاقت عنوان کرد و یادآور شد: طهارت، دیانت و استقامت از جمله عواملی است که باعث لیاقت کسب مدال شهادت در شهدای بزرگوار انقلاب و دفاع مقدس گردید.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha