دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ |۱۶ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 18, 2024

مدیر حوزه های علمیه گفت:بشر برای ادامه مسیر زندگی خود و رسیدن به کمال واقعی، نیازمند رهبر می‌باشد و جامعه‌ای که در آن امامت‌ و ولایت نباشد، قطعا به بیراهه می‌رود.

به گزارش خبرگزاری حوزه از گلپایگان، آیت‌الله حسینی بوشهری  شب گذشته  در مراسم جشن غدیر و عمامه‌گذاری طلاب مدرسه  علمیه امام‌خمینی‌(ره)  گلپایگان با اشاره به آیه «الیوم اکملت لکم دینکم...» اظهار داشت: خداوند در این آیه به دو نعمت بزرگ به انسان‌ها اشاره می‌کند که اولین نعمت آن کامل کردن دین و رسالت پیامبر اکرم (ص) بود؛ بخش دیگر نعمت که از این آیه قابل برداشت است، نعمت امامت و ولایت است.

وی با تاکید بر این که امامت ادامه مسیر نبوت است افزود: نبوت منهای امامت و ولایت کامل نیست. نبوتی که بدون امامت باشد نقشه راه بشر نبوده و به مقصد نخواهد رسید.

مدیر حوزه‌های علمیه، با تاکید مجدد بر این که ولایت و امامت یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌های الهی برای  بشر است تصریح کرد: بر طبق روایات ائمه اطهار (س)، ولایت دارای جایگاه‌ بسیار باارزشی است که بسیاری از اعمال دینی مانند حج، زکات‌، نماز و.... بدون ولایت دارای ارزش نخواهند بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود واقعه غدیر خم را مد نظر قرار داد و خاطرنشان ساخت: متاسفانه در مورد واقعه غدیر عده‌ای دچار کج ‌سلیقگی شدند و گفتند پیامبر‌(ص) در واقعه غدیر تنها حضرت‌علی‌(ع) را به عنوان دوست خود معرفی کرد نه جانشین و ولی امر در صورتی که پاسخ ما این است که آیا لازم بود برای معرفی حضرت علی‌(ع) به عنوان یک دوست در آن هوای گرم پیامبر اکرم ‌(ص) مردم را جمع کرده و به بیان آن بپردازد و علاوه بر آن حتی آیه قرآنی نیز در این زمینه نازل گردد. قطعا اینگونه نیست.

آیت‌الله بوشهری با تاکید بر برکات رهبری تصریح کرد: پیامبر اکرم‌(ص) قطعا در آن شرایط حساس جامعه خود را بدون رهبر رها نکرده، ما شیعیان می‌دانیم که رهبری چه برکاتی دارد که نمونه بارز آن حرکت امام‌خمینی‌(ره) و تغییر فضای آن روز جامعه کشور بود.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه ادامه داد: امروز هم به برکت رهبری آیت‌الله العظمی خامنه‌ای ما در کشور شاهد ارتقاع و پیشرفت هستیم چیزی که در کشورهای مسلمان منطقه شاهد نیستیم.

وی با تاکید بر این که جامعه بشریت بدون امامت و ولایت به بیراهه می‌رود گفت: بشر برای ادامه مسیر زندگی خود و رسیدن به کمال واقعی نیازمند رهبر می‌باشد و جامعه‌ای که در آن امامت‌ و ولایت نباشد قطعا به بیراهه می‌رود.

آيت‌الله حسینی بوشهری در بخش پایانی سخنان خود به بیان مطلبی در مورد فلسفه انتخاب علی‌(ع) برای امامت افزود: امروز مطلبی را با شما درمیان می‌گذارم که تاکنون با کسی در میان نگذاشته‌ام و آن هم در مورد این که چرا پیامبر اکرم‌(ص) علی‌(ع) را برای امامت برگزیدند.

وی در همین زمینه به روایتی از امیرالمومنین‌(ع) اشاره کرد و گفت: در این روایت علی‌(ع) از لسان خود می‌فرمایند که: روزی از پیامبر اکرم‌(ص) درخواست کردم برای آمرزش من دعا کند. پیامبر (ص) قبول کرده و به نماز و دعا ایستادند؛ هنگامی که دست به دعا بلند کرد گوش دادم که پیامبر(ص) چه دعایی می‌کند و اینگونه شنیدم که می‌گفتند: خدایا به عظمت علی(ع)،  علی را بیامرز. سپس گفتم ای رسول خدا این چه دعایی است که شما فرمودید؟ ایشان نیز پاسخ دادند یا علی آیا کسی گرامی‌تر از تو پیش خدا هست تا به وسیله او من شفاعت شما را انجام دهم؟؛ این روایت عظیم نشان از جایگاه و اهمیت علی‌(ع) می‌باشد که امروز ما باید بیش از پیش به این مطالب توجه نماییم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha