به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین عباس اسکندری، در نشستی با روحانیون مستقر روستاهای بخش مرکزی قم، اظهار کرد: عامه مردم نگاه قدسی به قرآن کریم دارند، بنابراین مبلغان دینی و فعالان قرآنی باید نگاه کاربردی آموزههای قرآن کریم را در جامعه ترویج دهند.
وی، قرآن کریم را نسخه شفابخش همه دردهای جامعه بشری ذکر کرد و گفت: ترویج این نکته مهم که آموزههای وحیانی قرآن کریم میتواند درمان کننده دردها و نگرانیها و غمها باشد، از مباحث روز جامعه است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی قم، تنوع برنامههای روحانیون مستقر در روستاها به ویژه برنامههای قرآنی را مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: استخراج نکات تازه و نو از قرآن کریم که دلنشین باشد، مورد استقبال مردم قرار میگیرد و موثر واقع میشود.
حجتالاسلام والمسلمین اسکندری، نیازسنجی را یکی از عوامل موثر در کارآمدی تبلیغ دانست و به روحانیون مستقر توصیه کرد: برای رسیدن به اهداف تبلیغی خود با مردم به ویژه نسل جوان ارتباط موثر و مداوم داشته باشند.
وی با تقدیر از تلاشهای فرهنگی و تبلیغی روحانی مستقر روستای لنگرود، تاکید کرد: اگر مردم احساس کنند روحانی مستقر و مبلغان، دلسوز آنها هستند، از هیچ نوع همکاری و تعامل با روحانیون دریغ نخواهند کرد.
در این نشست همچنین، حجج اسلام محمدرضا حسنی، محمدرضا رهامی، رشیدی، مهدی طهماسبی و سید مصطفی رضویان، روحانیون مستقر روستاهای قم، گزارشی از فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی خود را در این روستاها ارائه دادند.
انتهای پیام
نظر شما