حجت الاسلام عبدالحمید فلاح نژاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه؛ فراموشی سبک زندگی اسلامی را مهمترین مشکل خانواده ها ذکر کرد و اظهارداشت: عدم توازن و هماهنگی بین والدین با فرزندان موجب بروز مشکلات عدیده ای از جمله فرو پاشی درون خانواده در جامعه شده است.
وی با بیان این که« عمل به سیره اهل بیت(علیهم السلام) امنیت و آسایش خانواده ها را تضمین می کند افزود: تقسیم اوقات شبانه روز یکی از شیوه های مرسوم اهل بیت (علیهم السلام) برای رسیدگی به زن و فرزندانشان بوده که متاسفانه امروزه افراد، نگاه تورمی به زندگی خود داشته و به جای تقسیم ساعات کاری خود از وقت اختصاصی زن و فرزند می زنند که همین موجب بروز اختلاف، پرخاشگری کودکان شده است.
مدیرگروه فقه عبادی مجتمع امین، سوء عاطفه و یا کمبود عاطفه ها را مهمترین آسیب اشتغالات دائمی والدین برای فرزندان دانست و ادامه داد: در برخی از خانواده ها پدر خانواده به قدری خود را به کار روزمره مشغول می کند،که فرزندش اقوام نزدیک را از پدر بیشتر می شناسد.
حجت الاسلام والمسلمین فلاح نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آسیب های جدی ماهواره در سبک زندگی خانواده ها تصریح کرد: بسیاری از خانواده ها بدون توجه به آسیب فیلم هایی که از شبکه های ماهواره ای پخش می شود،دختر و یا پسربچه خردسال خود را پای فیلم هایی بزرگ می کنند که موجب تخریب ذهنی آنان و همچنین موجب بلوغ زود رس می شود.
وی افزود: ما دو نوع تهدید روحی و جسمی در مقابل فرزندانمان داریم در بعضی مصادیق این دو با هم مشترک هستند، مثل اعتیاد که یک تهدید جسمانی و روحانی است.
وی افزود: برخی از تهدیدها، تهدیدهای وارداتی است. نباید همواره توپ را در زمین دیگران بیندازیم و بگوییم چون در تهاجم مستمر بیگانه و جنگ نرم هستیم، باید دست روی دست بگذاریم و بگوییم که نمیشود اقدامی صورت داد.
باید به این نکته ایمان پیدا کنیم، آنها خیلی قویتر از ما نیستند، بلکه علت پیشرفتشان غفلت ماست.
مدیرگروه فقه عبادی مجتمع امین، خطاب به مسئولین فرهنگی کشور اظهارداشت: همه مسئولین نسبت به امر فرهنگ دینی و سبک زندگی اسلامی باید احساس وظیفه کرده و سیره و روش اهل بیت(علیهم السلام) را در راهبرد زندگی خود پیاده کنند.
حجت الاسلام والمسلمین فلاح نژاد تصریح کرد: برنامه ریزی برای فرزندان در محیط های مساجد و کانون های دینی موجب تقویت بنیه های دینی و فرهنگی دانش آموزان می شود .
انتهای پیام 16/313
نظر شما