شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
کد خبر: 336276
۲ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶
حجت الاسلام سعیدی

امام جمعه قم گفت: بانک ها قرار نیست کاسب باشند، بلکه باید تسهیلاتی را برای مردم ایجاد نمایند. این در حالی است که از سوی برخی بانک ها این وظیفه جای خود را به کاسبی داده است!.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها گفت: بانک قرار نیست کاسب باشد، بلکه برای این است که تسهیلاتی را برای مردم ایجاد نمایند. این در حالی است که از سوی برخی بانک ها این وظیفه جای خود را به کاسبی داده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سعیدی، پیش از ظهر امروز در نشستی با مدیرعامل و مدیران شعب بانک مهر اقتصاد قم، در سالن محراب حرم مطهر حضرت معصومه(س)، در سخنانی گفت: باید بدانیم که هر جهادی قابل قبول نیست، بلکه جهادی مورد قبول خداوند است که در مسیر الهی باشد.

وی، معرفت یافتن به اهداف و وظایف را مقدمه ای برای جهاد کردن در مسیر خدا معرفی کرد و ابراز داشت: خداوند مسیر درست را  پیش روی کسانی که در مسیر الهی قرار گرفته و جهاد می کنند، قرار می دهد.

امام جمعه قم با بیان این که افراد در مسیر الهی ممکن است با مشکلات و آسیب هایی همراه باشند، افزود: خداوند در قرآن کریم بیان داشته است که راه های متعددی را برای انسان قرار می دهد که در بروز مشکلات مختلف، راهی جدید در پیش روی آنها باشد.

حجت الاسلام والمسلمین سعیدی درادامه به بیان آسیب های عرصه بانکداری اشاره کرد و گفت: آسیب ها و آفت ها مانند موریانه و بدون سر و صدا در مجموعه ای وارد می شوند، در فعالیت های اقتصادی نیز مفاسد اقتصادی مرموزانه وارد عرصه می شود.

وی خاطرنشان کرد: مفاسد اقتصادی، اموری وسوسه انگیز است، از این رو باید آیین نامه ها و قوانین موجود را به صورت جدی و حساس جاری نمود تا با مشکلات اقتصادی و انحرافات و مفاسد روبرو نشویم.

امام جمعه قم با بیان این که برخی بانک ها از وظیفه خود خارج شده اند، تصریح کرد: بانک قرار نیست کاسب باشد، بلکه باید تسهیلاتی را برای مردم ایجاد نماید. این در حالی است که از سوی برخی بانک ها این وظیفه جای خود را به کاسبی داده است.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) خاطرنشان کرد: بر اثر چنین دیدگاهی، اختلاس ها و بدهی های کلان بانکی در جامعه بروز می یابد.

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) همچنین خدمت در قم را نسبت به دیگر شهرها متفاوت دانست و گفت: در این شهر علاوه بر رعایت قواعد و ضوابط جاری در کل کشور، باید قواعدی را نیز جداگانه رعایت نماییم. چون این شهر مقدس با وجود حرم کریمه اهل بیت(س) و حوزه علمیه مرکز نشر معارف ناب اسلامی است، همین دو ویژگی برای این که نگاه خاصی  به این قم داشته باشیم، کافی است.

وی با بیان این که بانک ها نیز در این شهر باید متفاوت از قواعد و ضوابط حاکم در کشور عمل کنند، افزود: قم، شهری است که بر اساس روایات، حرم اهل بیت(ع) است، از این رو بانکداری در این شهر نیز باید متناسب با شأن و جایگاه آن باشد.

انتهای پیام// 15/ 313

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha