به گزارش خبرگزاری «حوزه» از تهران، در این نشست که مسئولان برخی دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور از جمله دانشگاه علوم و فنون قرآن کریم تهران، دانشگاه قم، دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز حضور داشتند، پیرامون برخی مسائل مهم جهان اسلام از جمله " طائفه گرایی، مبارزه با افراطی گری و جریان های تندرو تکفیری" بحث و تبادل نظر شد.
در پایان این نشست، تفاهم نامه ای بین دانشگاه الزیتونه تونس و هفت دانشگاه شامل دانشگاه مذاهب اسلامی، دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه قم، جامعه المصطفی العالمیه، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دانشگاه علوم قرانی و دانشگاه علوم و فنون قرآنی امضاء شد.
این تفاهم نامه دارای هفت بند و 30 ماده در زمینه های آموزشی، پژوهشی، تبادل استاد و دانشجو، فعالیت های همسو در جهت مبارزه با تکفیر و تندوری های مذهبی می باشد.
برپایه این گزارش، از دانشگاه الزيتونه تونس به عنوان يكى از قديمىترين دانشگاههای عربى اسلامى ياد مى شود كه در سال ١١٦ قمرى (٧٣٤ ميلادى) تأسيس شده و با داشتن پژوهشكده هاى مختلف اصول دين، الهيات، تاريخ، تمدن و شريعت اسلامى، از جمله مهمترين و موثرترين دانشگاه هاى جهان اسلام به شمار مى رود.
انتهای پیام