حجت الاسلام علی اکبر قائدناظری، مولف کتاب «بصیرت قطب نما است» ، در گفتگو با سرویس علمی و فرهنگی خبرگزاری «حوزه»، با اشاره به اینکه این کتاب به مباحث بصیرتی پرداخته، اظهارداشت: این اثر، که موضوع مهم بصیرت را بررسی کرده است، بیشترین استفاده را از آیات و روایات مرتبط کرده و در چهار فصل تنظیم شده است.
به گفته این پژوهشگر حوزوی، فصل اول این کتاب حاوی مطالبی چون بصیرت در بوتهی تحقیق، اهمیت و جایگاه بصیرت، پایهی اساسی بصیرت و آثار و برکات بصیرت، می باشد.
وی، بصیرت در بستر زندگی را فصل دوم این کتاب عنوان کرد و گفت: این فصل دارای سه بخش، بصیرت در ساحت اندیشه؛ زمینهها و راهکارهای بصیرت در ساحت اندیشه، موانع بصیرت در ساحت اندیشه، بصیرت در ساحت دل و گرایشهای باطنی؛ زمینههای بصیرت دل وموانع بصیرت در ساحت دل و بصیرت در ساحت عمل و موانع بصیرت در حوزهي عمل، تدوین شده است.
حجت الاسلام قائدناظری، در خصوص فصل سوم این کتاب هم گفت: این فصل الگوهای بصیرت را مورد توجه قرار داده است، که از نظر ما انبیاء الهی(علیهم السلام) و در رأس آنها خاتم انبیاء(ص)، اهلبیت عصمت و طهارت(ع)، حضرت اباالفضل(ع)، امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب، به عنوان الگوهای برتر بصیرت و بصیرت آفرینی می باشند.
وی خاطرنشان ساخت: فصل چهارم را نیز خطرات بیبصیرتی، عوامل بیبصیرتی و راهکارهای درمان بیبصیرتی تشکیل داده است.
نظر شما