جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
استاد رشاد

حوزه/ حمله‌ی آل‌سعود به یمن، علاوه بر ایفای نقش ژاندارمی منطقه‌ای به نیابت از آمریکا و اسرائیل، فرار به جلو از بیم ابتلا به سرنوشت دیکتاتورها و تلاش برای انتقال بحران‌های داخلی این رژیم فرتوت به خارج از مرزهاست.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری «حوزه» از تهران، استاد علی اکبر رشاد، با محکومیت شدید حمله آل سعود به یمن، تصریح کرد: حمله‌ی نظامی غیرمشروع رژیم ارتجاعی آل‌سعود به کشور یمن، نشانه‌ی آن است که سنت آمریکايي اِعمال سیاست جنگ‌طلبانه و «دیپلماسی زور» در جهان معاصر، در حال تبدیل‌شدن به رویّه‌ای رایج در مناسبات منطقه‌ای و جهانی است و تجاوز آل‌سعود، آغاز مرحله‌ی جدیدی از این رویّه‌ی ضدانسانی و مستبدانه‌ی آمریکایی ـ اروپایی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: اقدام نابخردانه‌ی رژیم آل‌سعود، به‌معنی شکست سیاست تجاوز مستقیم قدرت‌ها در کشورها و تصمیم مستکبران بر جایگزینی «بکارگیری ژاندارم‌ها به جای ژنرال‌ها» در اعمال سیاست تروریسم دولتی است، تا با اين شيوه، ضمن پیشبرد اهداف شوم خود، از خطرات و خسارات مادی و معنوی تجاوزات مستقیم، در امان بمانند و صددرصد هزینه‌ی این جنگ‌ها را نیز از جیب مردم منطقه تأمین نمایند.

رئیس شورای حوزه علمیه استان تهران افزود: حمله‌ی آل‌سعود به انقلاب دینی و مردمی یمن، علاوه بر ایفای نقش ژاندارمی منطقه‌ای به نیابت از آمریکا و اسرائیل و دامن‌زدن به جنگ خانگی مسلمانان، بنا به اشاره‌ کفر جهانی توسط این رژیم، نوعی فرار به جلو از بیم ابتلا به سرنوشت مشابه و کوشش برای انتقال بحران‌های داخلی این رژیم فرتوت به خارج از مرزهاست.

وی با تاکید بر این که حکومت آل‌سعود شکننده‌تر از آن است که با چنین اقداماتی بتواند زوال خود را به تأخیر اندازد، یادآور شد: حکومتی که گرفتار جنگ قدرت میان هزارفامیلِ چپاولگر بوده و شمارش معکوس روند فروپاشی‌ آن آغاز شده، با اعزام ارتش نازپرورده و جنگ‌نادیده‌ی خویش برای مقابله با انقلاب مردمی یمن محکوم به شکست بوده و پیامدهای این تجاوز، دامن این رژیم را خواهد گرفت.

استاد رشاد  ادامه داد: هم‌پیمانان آل‌سعود بدانند رواج این رویّه‌ي تجاوزگرانه، علاوه بر آن که امنیت ملت‌ها و استقلال و تمامیت ارضی کشورها را به مخاطره می‌افکند، گریبانگیر آنان نیز خواهد شد.

رئیس شورای حوزه‌ علمیه‌ استان تهران افزود: نظامیان متجاوز با خود بیاندیشند چرا دولت‌هایی که در حمله به مردم انقلابی یمن با آل‌سعود همراه شده‌اند، طی هفتاد سال اشغال سرزمین‌های اسلامی، در مقابل تجاوزات و مظالم رژیم صهیونیستی هرگز از ملت فلسطین دفاع نکرده اند؟ چرا در دو جنگ اخیر، کمترین کمکی به مردم بی‌دفاع غزه ننمودند؟ و چرا اکنون در مقابله با جنایات داعش، امکانات نظامی کشورها را به کار نمی‌گیرند؟

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: نظامیان مسلمان و میهن‌پرست کشورهای عربی تن به ذلتِ پیروی کورکورانه‌ی دولت‌های خود از سعودی‌های بی‌خرد ندهند و خود را بی‌جا به خطر نیافکنند و جان ارزشمند خویش را ارزانی نیات هوس‌آلود دولتمردان سرسپرده نکنند.

استاد رشاد، وظیفه‌ی دینی و ملی ارتش و مردم مؤمن و انقلابی یمن در این شرایط خطیر و سرنوشت‌ساز بسیار سنگین خواند و تاکید کرد: مردم یمن باید از استقلال ارضی کشور و شرافت ملی خویش مردانه دفاع کنند و بدانند در صورت ورود نظامیان کشورهای بیگانه به وطن آنان، رهایی از اشغال سرزمینشان تا دهه‌ها ممکن نخواهد گشت.

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تصریح کرد: مسلمانان آزاده‌ی جهان و در رأس آنان ملت ایران اسلامی موظف به حمایت از مردم مظلوم و بپاخاسته‌ی یمن هستند؛ بی‌شک دولت قدرتمند جمهوری اسلامی نیز برای حل دیپلماتیک و سیاسی بحران از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

انتهای پیام 313/3

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha