آیت الله احمد بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: اگر نگاهی به آثار و کتب شهید مطهری بزنیم به خوبی متوجه می شویم که این دغدغه و تکلیف مداری در جای جای این آثار کاملاً مشهود است.
وی افزود: ایشان معتقد بود که اساساً علوم انسانی محوریتی دارد که باید با قرائت اسلامی به تحول در آن اهتمام ورزید ، ضمن آن که به طور خاص این شهید بزرگوار علاقه و توجه خاصی به رشته فلسفه در میان همه رشته های علوم انسانی داشت و آن را مادر آن ها می دانست.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه یادآور شد: از نگاه استاد مطهری، همان طور که انسان در عالم خلقت، محور است و اشرف مخلوقات به شمار می رود، به همین نسبت نیز علوم انسانی باید در میان همه علوم محور و شاخص باشد تا جامعه بتواند به مسیر اصلی و سعادت حقیقی نائل شود.
وی همچنین با تاکید بر این که شهید مطهری در زمینه شناخت و مبارزه با التقاطگرایی، یک متفکر دغدغه مند و پیشتاز بود ، گفت: آنچه کار شهید مطهری را بارز کرد این بود که ایشان در پرتو توکل به خدا و اخلاص بارزش ، با درک شرایط و نیازهای زمانه به رصد آسیب ها و دردها می پرداخت و برای آن ها راهکار ارایه می داد.
آیت الله بهشتی بیان داشت: این شهید عزیز به خوبی می دانست که دشمن از کجا می خواهد به ما و افکار و باورهای جامعه ما ضربه بزند و لذا متناسب با هر قشری ، کتاب ارزشمندی از خود به یادگار گذاشت که امروز هم پس از گذشت سی و پنج سال از شهادت ایشان بسیار به روز و کارآمد است.
نظر شما