به گزارش خبرگزاری«حوزه»، رضا معممی مقدم امروز چهارشنبه در چهارمین هماندیشی« تشکلهای شاخص جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی» که در اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم در حال برگزاری است، اظهار کرد: مرکز توسعه فعالیتهای فرهنگی و دینی، آهسته و پیوسته راه خود را ادامه میدهد و ما با آنچه که قول دادهایم، عمل کردهایم و بالاتر از تکلیف خودمان قولی ندادهایم که به آن جامه عمل نپوشیده باشیم.
وی با اشاره به تاثیرگذاری تشکلهای شاخص در سراسر کشور گفت: هر کدام از تشکلهای شاخص در استانها به مثابه یک سازمان تبلیغات اسلامی عملیات کننده در حال انجام ماموریتهای فرهنگی هستند.
معممی مقدم استفاده از توصیههای حجتالاسلام خاموشی و دکتر لاریجانی و بهرهمندی از رهنمودهای آیتالله جوادی آملی را از برنامههای این هم اندیشی ذکر کرد.
مدیرعامل مرکز توسعه فعالیتهای فرهنگی و دینی، بررسی چیستی و چرایی نامگذاری سال به نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی را عنوان یکی از کارگروههای سه گانه این هم اندیشی ذکر کرد و افزود: امسال سال سرنوشت هستهای است که تحقق همدلی و همزبانی مانع جلوگیری از دو قطبی شدن جامعه شده و وفاق اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
وی استفاده و بکارگیری ظرفیتهای مردمی برای تحقق شعار سال را از اهداف برگزاری این هم اندیشی بیان کرد و مشورت، تحمل کردن نظر دیگران، خیرخواهی و... را از ضرورتهای همدلی و همزبانی دانست.
به گفته مدیرکل تشکلهای دینی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، تشکلهای دینی مردمی که دغدغه حفظ وحدت و انسجام جامعه را دارند، میتوانند روابط دولت و مردم را بهبود ببخشند.
وی گفت: محیط آرام، صمیمی و مومنانه تشکلهای دینی بهترین بستر برای حضور مسئولان دولتی برای ارائه گزارش است اما این بستر و ارتباط باید دو طرفه باشد و دولت به این تشکلها خدمات ارائه کند.
معممی مقدم تشکلهای دینی را پل ارتباطی بین دولت و ملت توصیف کرد و افزود: همدلی و همزبانی برای گسترش فریضه نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب و... میتواند از ثمرات این ارتباط و تعامل باشد.
مدیرعامل مرکز توسعه فعالیتهای فرهنگی و دینی، پرهیز از رقابتهای منفی را مصداق همدلی و همزبانی دانست و تاکید کرد: باید همدلی و همزبانی را از خودمان شروع کنیم و آنچه در دلمان هست بر زبان بیاوریم و آنچه به زبان میآوریم در دلمان باشد.
معممی مقدم تاکید کرد: برخیها دنبال بایکوت کردن شعار سال و عدهای دنبال مصادره کردن این شعار هستند که هر دو رویه اشتباه است.
مدیرکل تشکلهای مذهبی و مراکز فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی به ارتقای توانمندی تشکلهای شاخص اشاره کرد و گفت: امروز تشکلهای شاخص به این بلوغ رسیدهاند که قرارداد خرید خدمت با آنها داشته باشیم و این تشکلها میتوانند آسیبهای اجتماعی را کاهش و معرفت دینی را ارتقاء دهند
نظر شما