به گزارش خبرگزاری «حوزه»، معظم له صبح امروز در درس خارج اصول خود در مسجد اعظم قم با اشاره به روایتی از حضرت امیر(ع)، اظهار داشتند: ایشان در این حدیث فرمودند: «ما أخَذَ اللّه ُ عَلى أهلِ الجَهلِ أن يَتَعَلَّموا حَتّى أخَذَ عَلى أهلِ العِلمِ أن يُعَلِّموا/ خداوند از مردم نادان براى يادگرفتن پيمان نگرفت؛ تا آن گاه كه از اهل دانش براى ياد دادن پيمان گرفت».
ایشان ابراز داشتند: علمای دین باید علوم را فراگرفته و به مردم عرضه کنند تا ذهن ها روشن شود و به مسیر الهی قدم گذارند.
حضرت آیت الله سبحانی با بیان این مطلب که مسئولیت عالم بیش از مسئولیت جاهل است، خاطرنشان ساختند: امروز دنیای اسلام گرفتار تکفیری هاست و باید مردم را با این گروه و مبانی فکری آنان آشنا کنیم.
این مرجع تقلید ادامه دادند: آشنایی دانشگاهیان و فرهنگیان با مبانی فکری تکفیری ها و سایر فرقه های انحرافی بسیار مهم است تا در دام آنان گرفتار نشوند؛ چراکه آنان کلامی به ظاهر زیبا داشته و خود را اهل توحید و ما را مشرک
می دانند.
*منبرها بدون شعار باشد
این استاد درس خارج حوزه با اشاره به نزدیکی فرارسیدن ماه مبارک رمضان، تصریح کردند: مبلغان باید منابری سازنده، پرمحتوا و بدون شعار داشته باشند.
معظم له افزودند: تقوای مخاطبان منابر باید افزوده شود و از اندیشه و فکر اسلامی آنان کاسته نشود.
ایشان با تأکید بر مطالعه وسیع مبلغان، اظهار داشتند: طلاب محترم باید معاشرت های دوستانه و تماشای تلویزیون را کم کنند؛ چراکه باید روزانه حداقل 8 ساعت کار علمی مفید داشته باشند.
حضرت آیت الله سبحانی در پایان با بیان این مطلب که مردم باید از معارف دینی بهره بگیرند، ابراز داشتند: اگر واردات ذهنی روزانه زیاد شود، کمتر جایی برای مسائل علمی در ذهن باقی می ماند.