به گزارش خبرگزاری «حوزه»، بر اساس این نظریه؛ سبك زندگي تجويزيِ اسلام، به شيوه هاي نسبتاً ثابتِ افراد، گروه ها و جوامع در پي گيريِ اهداف زندگي روزمره و حل مشكلات پيش روي اشاره دارد كه از آموزه هاي اسلامي به شيوه اجتهادي حاصل مي شود و بر اساس يك سيستم مفهوميِ جامع، منسجم و هماهنگ، تمام زواياي زندگي را در مقياسِ فردي، خانوادگي، اجتماعي، حكومتي و جهاني، پوشش مي دهد. دنيا و آخرت، ماديت و معنويت، علوم بشري و علوم اسلامي، را به صورت درهم تنيده و يكپارچه ملاحظه مي كند، و پيروانِ خود را به سوي اهداف غائي اي مثل «قرب الهي»، «كمال خواهي» و ...، سوق مي دهد.
نظریه پرداز «سبک زندگی تجویزی اسلام»، تا کنون سه کتاب با عناوین «سبك زندگي اسلامي و ابزار سنجش آن» (انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)، «چیستی سبک زندگی اسلامی» (انتشارات دانشگاه علامه) و «درسنامه سبک زندگی اسلامی» (انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه) و چند مقاله در این موضوع ارائه کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین مسعود آذربایجانی، دانشیار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین احمد حسین شریفی دانشیار مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی «ره» به عنوان ناقد، نظریه مزبور را نقد خواهند کرد.
علمی این نشست، مسعود جان بزرگی دانشیار گروه روان شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است که در روز یک شنبه 17 خرداد از ساعت 11 تا 13 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نشانی قم، پردیسان، بلوار دانشگاه، جنب دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود و شرکت در آن برای کلیه علاقه مندان آزاد است.
نظر شما