حجت الاسلام غلامحسین موحدی، مدیر مدرسه علمیه اباصالح(عج) زرقان استان فارس در گفتگو با خبرگزاری «حوزه»، در شیراز با اشاره به این که موضوع تعلیم و تربیت، آن قدر مهم بوده که محور بعثت پیامبران قرار گرفته، گفت: شخصیت فردی و اجتماعی و سعادت دنیوی و اخروی انسان به این موضوع بستگی دارد که چگونه خویشتن را ساخته و می سازد.
وی افزود: خودسازی برای انسان یک امر حیاتی و سرنوشت ساز محسوب می شود. پیامبران آمدند تا راه خودسازی و پرورش و تکمیل نفس را به انسان ها بیاموزند و در این امر حیاتی و سرنوشت ساز راهنما و مددکارشان باشند. پیامبران مبعوث شدند تا نفوس انسان ها را از اخلاق زشت پاک کنند و فضائل و مکارم اخلاق را پرورش دهند.
مدیر مدرسه علمیه اباصالح(عج) زرقان ادامه داد: از طلاب و روحانیون اهل منبر، انتظار می رود که با تهذیب و خودسازی و توانمندی علمی، مددکار و راهنمای افراد جامعه باشند.
حجت الاسلام موحدی با بیان این که اسلام نسبت به اخلاق توجه ویژه ای داشته، ابراز داشت: در قرآن، آیات اخلاقی به مراتب بیشتر از آیات احکام دیده می شود. حتی داستان های قرآنی هم غالبا هدف اخلاقی دارند.
وی تاکید کرد: اخلاق، اساس اسلام را تشکیل می دهد و نباید آنها را در درجه دوم احکام دین به حساب آورد، چرا که اگر در احکام امر و نهی، تشویق و ثواب و یا کیفر و عذاب داریم، در اخلاق هم همین مسئله وجود دارد.
مدیر مدرسه علمیه اباصالح(عج) زرقان خاطر نشان کرد: اگر طالب سعادت و کمال هستیم، نمی توانیم نسبت به اخلاقیات بی توجه باشیم و مسائل اخلاقی را به بوته فراموشی بسپاریم.
وی در پایان گفت: دیندار واقعی و سعادتمند کسی است که هم نسبت به احکام و تکالیف تقید داشته باشد و هم نسبت به اخلاقیات. البته اخلاقیات در سعادت و کمال معنوی و نفسانی از اهمیت بیشتری برخوردارند.
انتهای پیام