جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
فلاحزاده

حوزه/ رئیس موسسه موضوع شناسی احکام فقهی با اشاره به اینکه موزه فقه و زندگی در آینده به یکی از مراکز مهم بازدیدشونده مذهبی تبدیل خواهد شد، گفت: این موزه برای آشنایی مخاطبان با معارف دینی به خصوص احکام فقهی و انتقال فرهنگ دینی به دنیا ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده شامگاه پنجشنبه در مراسم افتتاحیه «موزه فقه و زندگی» وابسته به موسسه موضوع شناسی احکام فقهی حوزه علمیه قم که در محل این موزه برگزار شد، اظهار داشت: سال ها احساس می شد، موضوع شناسی احکام فقهی ضرورتی در حوزه های علمیه است که باید به صورت منجسم و با حضور اندیشمندان حوزه و دانشگاه شکل بگیرد و به محضر فقیهان دین عرضه شود تا در تسهیل فتوا، جهت عمل بهتر به وظیفه شرعی مکلفان تاثیرگذار باشد.

وی با اشاره به تشکیل موسسه موضوع شناسی احکام فقهی حوزه علمیه قم، ابراز داشت: پیش نویس تاسیس این موسسه پس از تدوین به محضر مراجع عظام تقلید و علما تقدیم شد و مقام معظم رهبری بر لزوم تشکیل این مرکز تاکید و دستورات لازم را در راستای تاسیس این مجموعه صادر کردند.

رئیس موسسه موضوع شناسی احکام فقهی با بیان اینکه این موسسه با حمایت مرکز مدیریت از شورای عالی حوزه های علمیه و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موفق به دریافت مجوز شد، گفت: این موسسه در سه بخش پژوهش، آموزش و نمایشگاه به فعالیت در زمینه موضوع شناسی احکام فقهی می پردازد.

حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده تصریح کرد: هشت گروه پژوهشی به بررسی تخصصی موضوعاتی می پردازند که از نظر مفهومی نیاز به مصداق یابی دارند.

وی با اشاره به فعالیت های موسسه موضوع شناسی احکام فقهی در بخش آموزش، ابراز داشت: برگزاری دروسی در خصوص مبانی نظری موضوع شناسی آغاز شده که برخی از این دروس بر روی سایت مرکز موجود است.

رئیس موسسه موضوع شناسی احکام فقهی در ادامه با بیان اینکه با بسیاری از مراکز پژوهشی حوزه و دانشگاه تفاهم نامه همکاری منعقد شده است، اظهار داشت: بسیاری از موضوعات بدون همکاری با متخصصین آن رشته ها، برای ما حوزویان امکان پذیر نیست.

حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده با اشاره به اینکه موزه فقه و زندگی در آینده به یکی از مراکز مهم بازدیدشونده مذهبی تبدیل خواهد شد، گفت: این موزه برای آشنایی مخاطبان با معارف دینی به خصوص احکام فقهی و انتقال فرهنگ دینی به دنیا ایجاد شد.  

وی با ابراز امیدواری از اینکه فضای وسیع تری برای نمایش اشیا فراهم شود، گفت:  درصد بالایی از اشیای این موزه از سوی اشخاص اهدا شده است.

رئیس موسسه موضوع شناسی احکام فقهی تصریح کرد: امیدواریم این موزه، شایسته اعتبار و آبروی انقلاب اسلامی، استان قم و حوزه علمیه باشد و تبدیل به مرکزی بین المللی برای بازدید شود.   

حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده با بیان اینکه موزه شامل عصر حضور معصومین(ع) و عصر غیبت است، گفت: بخش عصر معصومین(ع) پروژه عظیمی است که راه اندازی نشده است.

وی افزود: در بخش عصر غیبت که مربوط به عالمان دینی می باشد تصاویر تعدادی از علمای معاصر و غیرمعاصر راه اندازه شده است و در آینده اسناد و مدارک 3 هزار عالم به نمایش گذاشته می شود.

انتهای پیام/313/33 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha