یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
آیت‌ الله العظمی سبحانی

حوزه/ حضرت آیت الله سبحانی با بیان خاطره ای از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، گفتند: در ماه مبارک رمضان به تبلیغ رفتم و پس از برگشت خدمت امام خمینی(ره) رسیدم و عرض کردم: ما وقتی به تبلیغ می رویم، از مسائل علمی عقب می مانیم که ایشان فرمودند: «وظیفه ای بالاتر از تبلیغ نیست؛ چراکه آموزش مقدمه تبلیغ است».

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، معظم له صبح امروز در درس خارج اصول در مسجد اعظم قم با اشاره به روایتی از حضرت امیر(ع)، اظهار داشتند: حضرت در این حدیث فرمودند: «ما قصم ظهری إلا رجلان عالم متهتّک و جاهل متنسّک‏ هذا ینفر عن حقّه بتهتّکه و هذا یدعو إلى الباطل بتنسّکه‏/ فقط دو شخص کمرم را شکستند؛ عالمی که از انجام گناه ابائی ندارد و نادانی که اهل عبادت باشد. آن عالم با ارتکاب گناهان، مردم را از دینداری فراری می‌دهد و این نادان، به خاطر جهلش،‌ مردم را به سمت باطل می‌کشاند».

ایشان خطاب به طلاب ملبس به لباس مقدس روحانیت، ابراز داشتند: کار شما بسیار سخت تر از دیگران است؛ چراکه اگر آنان گناه کنند، گناهی شخصی محسوب می شود؛ اما اگر از عالم، گناهی سر بزند، سبب ضربه به دین و دوری مردم از دین خواهد شد.

عالم با هتک حرمت، جامعه را آلوده می کند

این مرجع تقلید با بیان این مطلب که عالم با هتک حرمت، جامعه را آلوده می کند، خاطرنشان ساختند: آقایانی که قدرت تبلیغ دارند، باید در این عرصه وارد شده و به آن بپردازند.

حضرت آیت الله سبحانی با بیان خاطره ای از بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، تصریح کردند: در ماه مبارک رمضان برای تبلیغ رفتم و پس از برگشت خدمت امام خمینی(ره) رسیدم و عرض کردم: ما وقتی به تبلیغ می رویم، از مسائل علمی عقب می مانیم که ایشان فرمودند: «وظیفه ای بالاتر از تبلیغ نیست؛ چراکه آموزش مقدمه تبلیغ است».

این استاد درس خارج حوزه بیان داشتند: امروز دشمنان شیعه زیاد شده و باید در امر تبلیغ به درستی و با قوت ورود کرد؛ چراکه امروز عداوت دشمنان مضاعف شده است.

معظم له با تأکید بر اینکه باید با تبلیغ با انحراف شیعیان مقابله کرد، اظهار داشتند: امروز ماهواره های فارسی زبان بسیاری وجود دارند که به عرضه شبهه پرداخته و ما باید خود را برای پاسخگویی به این شبهات آماده نماییم.

ایشان وهابیت و عرفان های دروغ و باطل را 2 تهدید برای جوانان کشور دانستند و گفتند: این دو تهدید، متوجه جوانان متدین است تا آنان را از مسجد و محراب دور کنند.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha