به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین ملکی، مشاور وزیر آموزش و پرورش، امروز در نهمین نشست آموزش ترویجی مدیران حوزه های علمیه و دبیران کمیته های استانی و ستاد همکاری ها که در خانه معلم سجاد در مشهد برگزارشد، به ارائه گزارشی از پیرامون فعالیت های این ستاد پرداخت.
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به اهداف علوم غربی اظهارداشت: فلسفه تعلیم و تربیت نظام جدید که وارداتی و محصول اروپا و غرب است و هر کسی سعی می کند با توجه به جهان بینی خودش برنامه ها را تعریف کند ، چیزی جز مادی گرایی نبوده و در صدد تربیت بعد دنیایی و مالی است .
حجت الاسلام و المسلمین ملکی تصریح کرد: امانگاه اسلام بسیار متفاوت تر از این نگاه بوده و حق را با تکلیف با هم می بیند.
وی با تاکید بر اسلامی سازی علوم بیان داشت: امروز نظام آموزش و پرورش باید در برنامه ریزی های خود درصدد پیاده سازی نظام برخاسته از فرهنگ و جامعه اسلامی باشد نه نظام غربی که با فرهنگ سنخیتی نداشته بلکه تنها یک صنعت است .
دبیر ستاد همکاری های حوزه و آموزش و پرورش ،در ادامه با اشاره به فعالیت ها و همکاری های موثرحوزه و آموزش و پرورش گفت: امروز همکاری و تعامل بسیار خوبی در این زمینه وجود دارد و می توان از یک میلیون همکار فرهنگی، برای مدارس مبلغ تربیت کرد که این مهم نیازمند برنامه ریزی می باشد.
وی با تاکید بر تقویت باورها، خودسازی و دگرسازی در این عرصه و برای پیشرفت بهتر کارها، یادآور شد: این مهم نیازمند تقویت پرورش و پژوهش در کنار آموزش است.
حجت الاسلام و المسلمین ملکی، با اشاره به ظر فیت و پتانسیل ستاد همکاری ها افزود: این ظرفیت ها باید با اولویت تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و قانون گرایی انجام شود.
وی شرط لازم برای موفقیت آموزشی را توجه به منابع انسانی دانست و اذعان داشت: باید با برگزاری نشست ها ،جلسات هم افزایی ، بارش های فکری و ارائه دستاوردها در تربیت و توانمند سازی نیروهای انسانی گام برداشت.