به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، کاپیتان مونا شیندی، افسر نیروی دریایی مسلمان که سرپرست گروه توسعه بالقوه در جنگ ساحلی و پشتیبانی دریایی در راسل میباشد، در گفت وگو با پایگاه www.canberratimes.com.au گفت: به دلیل اعتقادات مذهبی و حجاب، مورد آزار و اذیت قرار میگیرد.
کاپیتان مونا شیندی، سال گذشته مفتخر به دریافت جایزه مخصوص زن سال در استرالیا شد، و مشاور رئیس نیروی دریایی در امور فرهنگی اسلامی میباشد. او به دلیل انتخابش در پوشیدن حجاب، مورد حمله رسانهها و شبکههای اجتماعی و هدف تهمتها و بدگوییها شده است.
پس از اینکه کاپیتان شیندی موفق به دریافت جایزه شد، نظرات زیادی درباره او در شبکههای اجتماعی گذاشتند، مثلا در یکی از کامنتها نوشته بودند: پدرم نزدیک به 50 سال در نیروی دریایی با افتخار خدمت کرد، گرفتن این جایزه توسط این زن، تن پدرم را در گور لرزاند!
کاپیتان شیندی میگوید: «این حقیقت جامعه ماست و ما مجبوریم با این دیدگاههای نژادپرستانه برضد مسلمانان زندگی کنیم. وقتی جوانتر بودم این طرز برخوردها کمتر ناراحتم میکرد. اما حالا که دانستههایم درباره مشکلات جهان امروز بیشتر شده است، به خوبی میدانم چرا این افراد چنین برخوردهایی میکنند.
«ری گریگس» دریاسالار و جانشین رئیس نیروی دفاعی، در سال 2013، زمانی که رئیس نیروی دریایی بود، کاپیتان شیندی را به عنوان مشاور فرهنگی خود منتصب نمود. او در این راستا محدودیتهای پوشیدن حجاب را برای زنان کمتر نمود تا بتوانند بدون نیاز به اجازه مخصوص، حجاب داشته باشند.
او دراین باره میگوید: به من انتقادات زیادی میشد، هنوز هم میشود. مخالفتهای زیادی با دیدگاههای ما وجود دارد. به نظر من تنوع و جامعیت، ما را قدرتمندتر میسازند. به این ترتیب نه تنها نظرات مختلف و متنوع خواهیم داشت، بلکه اگر از تمامی استعدادهای موجود بهرهبرداری کنیم، به نتایج بهتری دست مییابیم، وآنچه کسب میکنیم خیلی بهتر از زمانی خواهد بود که بخواهیم خود را محدود کنیم.
مسلمانان در معرض برخوردهای غیرمنصفانه اند
کاپیتان شیندی نیز میگوید: مسلمانان در این کشور اغلب درمعرض برخوردهای غیرمنصفانه هستند. گروههای بیفرهنگ و بدوی چون داعش، باعث میشوند که این طرز برخوردهای مردم با ما توجیه شده به نظر برسد، در حالی که آموختههای اسلام هیچ ارتباطی با این اعمال نفرتآمیز و شیطانی آنها ندارد، در کل همه چیز بستگی به ایمان ما دارد. به جای اعمال خشونت آمیز باید دانش خود را افزایش دهیم. اگر اجازه دهیم که نفرت و خشم وجود ما را فرا بگیرد، آن وقت در دالان بدی سقوط میکنیم.
کاپیتان شیندی ضمن ابراز تاسف از حملات پاریس گفت: صدماتی که مسلمانان از اعمال این گروهها میبینند خیلی بیشتر از غیرمسلمانان است. این مسلمانان هستند که برای زنده ماندن و حفظ سرزمینهایشان با این گروهها میجنگند. این مسلمانان هستند که برای نجات جانشان از دست این گروهها، از خانه و کاشانهشان فراری شدهاند. و این مسلمانان هستند که باید از فرزندانشان در برابر وسوسه و اغوای این گروهها محافظت کنند.
ماجرای محجبه شدن پس از سفر حج
کاپیتان شیندی درباره تصمیمش درباره حجاب میگوید: تصمیم به حجاب یک تصمیم کاملا شخصی بود و هیچ ربطی به شغل مشاوره امور مسلمانان در سال 2013 نداشت. همه چیز از زمانی شروع شد که به حج رفتم. رفتن به حج سفری تاریخی در زندگی یک مسلمان است. سفر حج یک تجدید حیات است. در این سفر از خداوند به خاطر اشتباهات گذشته طلب بخشش کرده و از نو شروع میکنیم. زمانی که برگشتم میخواستم ایمانم را کامل کنم و به همین دلیل تصمیم گرفتم محجبه باشم. و از آن روز به بعد نیز در مکانهای عمومی همیشه حجابم را حفظ کردهام.
کلمات کلیدی: استرالیا / سیدنی / مسلمانان استرالیا