به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از سایت oregonlive.com، الیزابت هوده، نویسنده ستون سان دی در این سایت، دیدگاههای جدید و یافتههای خود را درباره اسلام با خوانندگان درمیان گذاشت.
وی نوشت:ترس از ناشناختهها میتواند برای انسان تضعیف کننده باشد، درحالی که دانش، قدرت است. به همین دلیل است که من تصمیم گرفتم بیشتر راجع به اسلام بیاموزم. هفته گذشته فهمیدم که «جهاد» مفهوم وسیعی دارد. یک نفر نیز باید به دونالد ترامپ(نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که علیه اسلام و مسلمانان موضعگیری کرده است) بیاموزد که این کلمه معنایی پیچیدهتر و فرای کلیشههایی که او از اسلام میشناسد، دارد.
به گفته جامعه اسلامی جنوب غربی واشنگتن، جهاد در عربی به معنای سعی و تلاش و مبارزه است. این یک کمله بنیادی در دین اسلام بوده که مفهوم گستردهای دارد، مانند جهاد با نفس اماره، و تمایلات شیطانی، مبارزه برای ارتقای کیفیت زندگی در جامعه، دفاع از خود و جنگ علیه استبداد و ستمگری. جهاد، لزوما معنایی برابر با جنگ ندارد، در واقع در زبان عربی معنای کلمه جنگ، قتال است. رهبران اسلامی در سرتاسر جهان نیز با نقل قول از قرآن گفتهاند که کشتار درست نیست.
وبسایت جامعه اسلامی در این باره میگوید: اسلام تحت هیچ شرایطی اعمال تروریستی را مورد حمایت قرار نداده و مسلمانانی که دست به اعمال تروریستی زده و بیگناهان را میکشند از اسلام تبعیت نمیکنند زیرا کشتن، بزرگترین گناه در دین اسلام است.
بسیاری از مسلمانان، تروریست نیستند اما...
مشکل جامعه اسلامی این است که بسیاری از مسلمانان تروریست نیستند، اما تروریستهای زیادی ادعا میکنند مسلمان هستند!
ابراهیم هوپر، سخنگوی شورای روابط اسلامی- آمریکایی میگوید: هر بار که سازمان ما در بیانیهای حملات تروریستی را محکوم میکند، مردم از ما شکایت کرده و در کامنتها مینویسند: لازم نیست چنین کاری بکنید. شما با این اقدام خود رابطه دروغین اسلام با تروریسم را پروبال میدهید.
تارک المسیدی، 35 ساله، یک رهبر اسلامی آمریکایی در کوکسیویل تنسی در کنفرانس جورج تاون گفت: آنها این داستانها را برای ما سرهم بندی کردهاند و اگر اقدامی نکنیم ما نیز در دسته افراطگرایان طبقه بندی میشویم، متاسفانه مجبوریم این اقدامات را محکوم کنیم زیرا جامعه ما به اشتباه گرفته شده است. البته من فکر میکنم مسلمانان نیز برای تغییر روند این داستان سراییها تلاشی نمیکنند. گاهی این جامه اسلامی است که به خودش ضربه میزند.
در مسجد آمریکایی علوم الاسلامیه، بعد از حملات سن برناردو، رهبران مسجد که ضارب را میشناختند در بیانیه خود گفتند: به گفته قرآن، اگر یک انسان بیگناه را بکشید ، گویی تمامی انسانها را کشتهاید، به همین سادگی...
تلاش کردم تا حدودی با اسلام آشنا شوم، و امروز احساس میکنم که نقاط مشترکی میان ما و جامعه اسلامی وجود دارد. من حتی یاد گرفتم که بگویم: السلام علیکم!