به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین داودی امروز در نخستین همایش دانش آموختگان مرکز آموزش تخصصی تفسیر و علوم قرآن که در مدرسه علمیه امام کاظم(ع) برگزار شد، به جایگاه تفسیر نمونه اشاره داشت و گفت: امروز این تفسیر حداقل در 10 عرصه در جامعه دینی نفوذ دارد و از آن استفاده می شود.
وی با اشاره به اینکه تفسیر نمونه از مطالب توضیحی برای فهم ساده آیات برخوردار است، اظهار داشت: در جلسات تفسیری در منازل، مساجد، دروس معارف دانشگاه ها و حوزه های علمیه، تدوین مقالات، دانش نامه ها، پایان نامه های سطح سه و چهار و ارشد و دکتری و پاسخ به شبهات از تفسیر نمونه بهره گیری می شود.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه افزود: به منظور تکمیل، غنی سازی، به روز کردن و پاسخ به شبهات روز، کارگروهی تحت اشراف حضرت آیت الله مکارم تشکیل خواهد شد که به بازبینی این اثر ارزشمند بپردازد.
حجت الاسلام والمسلمین داودی افزود: این کارگروه با هدف به روز کردن اطلاعات موجود در تفسیر نمونه، افزودن نکته های جدید، تقویت مباحث تفسیری با استدلال، طرح شبهات جدید و پاسخ مناسب، رفع نواقص و اصلاح مطالب، کنترل منابع مورد استفاده و افزودن منابع دست اول تشکیل خواهد شد.
وی تصریح کرد: حضرت آیت الله مکارم می توانند تا هزار نکته را در بازبینی تفسیر نمونه اضافه کنند،احتمالا سه تا پنج جلد به تفسیر نمونه اضافه شود و این اثر ارزشمند به 32 جلد افزایش پیدا کند.
حجت الاسلام والمسلمین داودی همچنین از تشکیل هفت گروه با حضور اساتید برجسته تفسیری خبر داد و گفت: برای ارزیابی تحقیقات و هماهنگی بیشتر در فصل نخست، تدوین سوره های حمد و بقره در دستور کار قرار می گیرد.
وی یکی از اهداف برگزاری این همایش را استمداد از اساتید و محققان تفسیری از سراسر کشور برای ارائه نقطه نظرات در زمینه ادغام و به روز کردن اطلاعات تفسیر نمونه دانست و گفت: اساتید و پژوهشگران می توانند با مراجعه به سایت علمی مرکز تفسیر نقطه نظرات خود را منتقل کنند.
انتهای پیام/313/33