به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»» در کرمانشاه، بهمن مرادی فر در کارگاه پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی ویژه روحانیون و ائمه جماعات کرمانشاه، گفت: پایبندی عملی به آموخته ها و اندیشه های اسلامی بساط جرم و آسیب های اجتماعی را در جامعه برمی چیند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: قطعأ اگر انسان به کمال و یقین دست پیدا کند، حتی اگر جامعه ای که در آن زندگی می کند، مملو از فساد و گناه باشد، بازهم اسیر هوای نفس و کج روی ها نخواهد شد و این ها همگی از برکات دین اسلام است.
وی در ادامه با توجه به اقدامات پیشگیرانه آسیب های اجتماعی، ابراز داشت: اقدامات ما در برابر هجمه های فرهنگی دشمنان انقلاب و اسلام بسیار ناچیز است، لذا طلاب و روحانیون باید در این زمینه فعالیت چشمگیرتری داشته باشند.
مرادی فر تصریح کرد: حوزه های علمیه و طلاب و روحانیون بهترین مولفه های پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی می باشند، چرا که روحانیون علاوه بر اینکه به مسائل دینی اشراف کامل دارند، با بیانی شیوا و جذاب مسائل اسلامی را مطرح می کنند و قطعأ این امر بسیار تأثیر گذار خواهد بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمانشاه از اجرایی ک طرح "رشد مدار"، خبر داد و عنوان داشت: این طرح در مدارس و از پایه ابتدایی و حتی قبل از آن، آموزه های پیشگیرانه را با آموزه های دینی ادغام کرده و به صورت گام به گام به آن ها می آموزد و درصدد کاستن آسیب های اجتماعی در جامعه است.
وی با بیان این که امروزه دردناک تر از طلاق، شکستن قبح آن در جامعه است، افزود: متأسفانه عده ای به راحتی طلاق که مورد لعن خدای سبحان است را رواج می دهند و این مسئله قطعأ آسیب های فراوانی را به جامعه وارد می کند.
مرادی فر در پایان بیان داشت: اگر آموزه های دینی گام به گام و هدفمند در جامعه توسط طلاب و روحانیون به تمامی اقشار عرضه شود، علاوه بر کاستن آسیب های اجتماعی، برکات فراوانی را به همراه دارد.
انتهای پیام