یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
کد خبر: 369661
۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۰۶
احمد الطیب رئیس الازهر

حوزه/ داعش پس از نفوذ در عراق، سوریه و لیبی به دنبال نفوذ به آسیا و برپایی خلافت مورد نظر خود در این منطقه و به دور از مرکز اتفاقات خاور میانه می باشد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، مرکز رصد فعالیت های داعش وابسته به دانشگاه الازهر مصر در جدیدترین گزارش خود به بررسی فعالیت های داعش در شرق آسیا پرداخت و گفت: داعش پس از نفوذ در عراق، سوریه و لیبی به دنبال نفوذ به آسیا و برپایی خلافت مورد نظر خود در این منطقه و به دور از مرکز اتفاقات خاور میانه می باشد و در این زمینه به سخن جرج براندیس دادستان کل استرالیا اشاره کرده که گفته داعش بر این باور است که می تواند در اندونزی به اهداف خود برسد.

گرایش افراط گرایان آسیایی به داعش

لازم به ذکر است که 22 گروه در جنوب شرق آسیا تا کنون با ابوبکر البغدادی بیعت کرده اند و به حمایت از داعش پرداخته اند و تعداد زیادی از گروه های مسلح فیلیپین و اندونزی نیز پیوسته در حال نزدیک شدن به داعش هستند و حتی برخی از آنها تبلیغات مربوط به داعش را منتشر می کنند و زمینه مسافرت مسلمانان جنوب شرق آسیا برای پیوستن به داعش را فراهم می کنند.

در گزارش الازهر آمده: در تصاویر منتشر شده توسط داعش برخی تروریست های اهل اندونزی مشاهده می شوند و پلیس اندونزی هم گفته کپدر سال گذشته توطئه بمب گذاری داعش در این کشور را خنثی کرده است.

اتفاقات اخیر جاکارتا

اما داعش تا کنون مسئولیت هفت انفجار قوی در جاکارتا را پذیرفته که شش انفجار از آنها همزمان بوده اند و یکی از آنها در نزدیکی دفتر سازمان ملل در صبحگاه پنج شنبه گذشته یعنی 14 ژانویه 2016 رخ داد که دست کم هشت نفر در این انفجار کشته شدند و افرادی نیز مجروح شدند و پلیس اندونزی نیز گفت حدود 10 تا 14 تروریست مسلح در این حملات شرکت داشته اند.

حملات پی درپی و تاریخ خشونت مسلحانه

در چند سال گذشته گروه های تروریستی حضور ملموسی در اندونزی داشته اند و برخی از این گروه ها متهم به داشتن ارتباط با القاعده هستند و برخی دیگر نیز متهم به انفجارهای سال 2002 و کشته شدن 202 نفر از شهروندان اندونزی می باشند.

اندونزی از کشورهایی است که مبارزه ای طولانی با گروههای تروریستی محلی به ویژه تروریست های اسلامگرا داشته و این گروه ها تا کنون مسئولیت 11 حمله تروریستی را در فاصله میان سال های 2000 تا 2010 پذیرفته اند.

برخی از کارشناسان بر این باورند که تروریست های اسلامگرا در جنوب شرق سیا از بین نرفته اند و نسلی جدید از این افراط گرایان در حال ظهور است و احتمال انفجارهای بیشتر و گسترده تر در این منطقه وجود دارد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha