از جمله غرفه های این نمایشگاه می توان به انتشارات جامعه المصطفی(ص) اشاره کرد که با آخرین کتب و تالیفات خود در عرصه مباحث مذهبی و بین المللی پای به این نمایشگاه گذاشته است.
از جمله این آثار می توان به آشنایی با اصول و روشهای ترجمهی قرآن (خلاصه ی کتاب منطق ترجمهی قرآن)، اعجاز قرآن از دیدگاه مستشرقان، آشنایی با استشراق و اسلامشناسی غربیان، اسلام و دموکراسی لیبرال، رویارویی تمدن اسلامی و مدرنیته و شخصیت و حقوق زن در اسلام اشاره کرد.
از دیگر آثار ارایه شده در این نمایشگاه می توان به معرفتشناسی باور دینی از دیدگاه مرتضی مطهری و آلوین پلنتینگا، نقد مبانی هرمنوتیکی نظریهی قرائتهای مختلف از دین، رابطهی قدرت و عدالت در فقه سیاسی، بررسی نسبت عقل و ایمان از دیدگاه ابنرشد، صدرالمتألهین و ایمانوئل کانت، تاریخ فلسفه ی غرب اشاره کرد.
نقش جنگهای صلیبی در انتقال تمدن اسلامی به غرب، حقوق بینالملل اسلامی، رابطه ی دیالکتیکی عاشورا با بحرانهای محیطی، آشنایی با ادیان بزرگ، مقاربات منهجية في فلسفة الدين، النظرية الإسلامية فيالتربية و التعليم، تجديد الفكر الديني في ايران، المسيحية في ايران؛ دراسة في النشأة و الواق، إدوارد سعيد ناقد الاستشراق؛ قراءة في فكره و تراثه و علم الكلام و التأريخ؛إشكالية العقيدة في الكتابة التاريخية الإسلامية از دیگر کتاب های عرضه شده در این نمایشگاه است.
از دیگر کتبی که در این نمایشگاه عرضه شده است می توان به کتاب انگلیسی اشاره کرد که شامل Divine Manifestations، A Theory of Religious Democracy، Encyclopaedia of the World of Islam، On the Hermeneutics of the Light Verse of the Quran، Quranic Sciences و Shining Sun: In Memory of ‘Allamah Tabataba’i و... است.
گفتنی است کتاب هایی به زبان های مختلف دنیا از دیگر کتبی است که در این غرفه عرضه شده است.