حجت الاسلام سعید فتحی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در کرمانشاه از پذیرش طلاب خواهر در سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهارداشت: طلاب خواهر در مقاطع یک تا سه در سال تحصیلی 96-95 می توانند با مرجعه به آدرس اینترنتی www.whc.ir ثبت نام نمایند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه با اشاره به برنامه ریزی های لازم در راستای جذب مشتاقان علم و تبلیغ و تحصیل در حوزه های علمیه اذعان داشت: حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه در مقاطع عمومی تا سطح 3 و تخصصی سطح 4 از میان طلاب واجد شرایط ثبت نام به عمل می آورد.
وی در ادامه تصریح کرد: آموزه های دینی و فرهنگ اسلامی، علم را مایه حیات و میزان ارزش انسانی معرفی کرده و "مداد العلماء" را افضل از "دماء الشهدا" می شمارد، البته این دانش و آگاهی باید از حقیقتی ژرف برخوردار باشد، به گونه ای که در جان طالب علم رسوخ کرده و او را به مقام عمل، خشیت الهی و بندگی خدا برساند.
حجت الاسلام فتحی یاداور شد: در این برهه حساس از زمان و با توجه به تبلیغات گسترده غرب و شرق در راستای به اغوا کشاندن نیروها و ظرفیت های انسانی و آلوده نمودن فطرت پاک آدمی به ویژه هدف قرار دادن نهاد خانواده، اقتضای مکان هایی برای گسترش عبودیت، فهم صحیح و ابلاغ و اجرای احکام الهی که مایه سعادت دنیا و آخرت است ضروروی می باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران کرمانشاه جایگاه بانوان را در تبلیغ و تبیین دین اسلام را والا دانست و تصریح کرد: جایگاه بانوان در تولید فرهنگ و اثر گذاری آنان بر خانواده و جامعه می تواند گام های موثری را در این راستا برداشته و موجب تحکیم بنیان خانواده و تربیت نسل مهدوی و ولایت مدار باشند.
وی اظهار داشت: خوشبختانه حوزه علمیه خواهران با تربیت و رشد طلابی مستعد و ولایتمدار نقش بسزایی در ترویج انوار الهی و تثبیت پایه های انقلاب و اسلام را بر عهده دارد.
وی عنوان داشت: پذیرش طلاب و مبلغان خواهر در سال 94 نسبت به سال 93 از رشد کمی و کیفی قابل توجه ای برخوردار بوده و شاهد رغبت و تمایل دانشجویان به تحصیل علوم حوزوی در حوزه های علمیه بودیم.
حجت الاسلام فتحی در پایان بیان داشت: در حال حاضر بیش از 1000 طلبه و روحانی در حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه مشغول به تحصیل علوم و معارف حوزوی می باشند که امید است این افراد بتوانند با شاگردی در مکتب امام جعفر صادق (ع) گام های استواری در راستای ترویج و تبیین دین اسلام بردارند.
نظر شما