احمد شهدادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: اگر ما توانستیم که نیاز و علاقه مخاطب را رصد و درک کنیم، بهتر می توانیم بر اساس آموزه های دینی با زبان او و بر اساس نیازهایش دست به تولید محصول فرهنگی به ویژه کتاب بزنیم.
وی افزود: البته این سخن بدان معنا نیست که هر چه مخاطب خواست را انجام دهیم، بلکه ما باید اصول دینی و فرهنگی برایمان اولویت باشد و آن وقت بر پایه فطرت پاک آدمی اگر نیاز او را شناخته و رفع کنیم ، موفق خواهیم بود.
مدرس حوزه و دانشگاه با بیان این که ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در سایه ایجاد علاقه و اشتیاق مخاطبان به کتاب ممکن می شود، گفت: گاهی اوقات دیده می شود که حتی متاسفانه در کتاب های علمی و تحقیقی، آن دقت و وسواس صورت نمی گیرد و همین هم یکی از عواملی می شود که مخاطب رغبتی به تهیه و خواندن کتاب ندارد.
وی اضافه کرد: از سویی نیز برخی نیز خیلی زود و به هر قیمتی می خواهند در بازار کتاب بیرون بدهند و به قول معروف برای خود اسمی در کنند که این هم یک آفت است و باید نویسنده به یک پختگی از حیث قلم برسد و بعد به انتشار اثر بپردازد و از سویی، به نیازهای کاربردی مخاطبان خود هم توجه جدی داشته باشد.
نظر شما